Hellenic Wings Inns: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας της Πολεμικής Αεροπορίας – Οι δικαιούχοι και οι περίοδοι χρήσης

Αναρτήθηκε σήμερα, στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, η εγκύκλιος για την ενεργοποίηση του προγράμματος Παροχής Φιλοξενίας «Hellenic Wings Inns», το οποίο αφορά σε ολιγοήμερη διαμονή του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, σε διαθέσιμους χώρους μονάδων, που έχουν ανακαινιστεί – ανακατασκευαστεί γι’ αυτό το σκοπό.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος Παροχής Φιλοξενίας «Hellenic Wings Inns» είναι το ακόλουθο έγγαμο και άγαμο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας:

α. Στρατιωτικό προσωπικό:

(1) Εν ενεργεία αξιωματικοί (μόνιμοι, μόνιμοι εξ εφέδρων και κατ’ απονομή).

(2) Εν ενεργεία ανθυπασπιστές.

(3) Εν ενεργεία υπαξιωματικοί (μόνιμοι, μονιμοποιηθέντες εθελοντές υπαξιωματικοί και μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ).

β. Εν ενεργεία πολιτικοί υπάλληλοι.

Το ανωτέρω προσωπικό δύναται να συνοδεύεται από τα μέλη της οικογένειάς του. Ως μέλη οικογένειας για τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος θεωρούνται ο/η σύζυγος, τα τέκνα, οι γονείς και τα πεθερικά του/της δικαιούχου. Τα μέλη των οικογενειών όλων των ανωτέρω κατηγοριών, δύνανται να κάνουν χρήση του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από τον/την δικαιούχο. Οι μονάδες που έως και σήμερα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Hellenic Wings Inns είναι :

Οι δύο περίοδοι χρήσης του προγράμματος είναι οι εξής :

– Περίοδος υψηλής ζήτησης από 01 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου και

– Περίοδος χαμηλής ζήτησης για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους (από 01 Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου και από 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου).

Η διάρκεια διαμονής είναι κοινή και για τις δύο περιόδους και καθορίζεται στις 4 διανυκτερεύσεις η ελάχιστη και στις 7 διανυκτερεύσεις η μέγιστη. Με την εγκύκλιο καθορίζονται η διαδικασία υποβολής κράτησης και παρέχονται πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ