Ηράκλειο: Επίσκεψη νέου διοικητή Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού

 Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα ο νέος διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ), ταξίαρχος Ιωάννης Ευσταθίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο γραφείο του περιφερειάρχη, ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε στον νέο διοικητή της ΣΕΑΠ καλή επιτυχία στο έργο του, με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων. Από την πλευρά του, ο κ. Ευσταθίου, ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη, ανέφερε ότι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι στηρίζουν, όποτε απαιτείται, την αυτοδιοίκηση και τους πολίτες της Κρήτης.

Εξάλλου, κατά την επίσκεψη στη Λότζια και τη συνάντηση του ταξίαρχου με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στην οποία παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Μαρίνος Παττακός, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον δήμο και τη συνεργασία με τη ΣΕΑΠ. Ο δήμαρχος Ηρακλείου ευχήθηκε στον διοικητή καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ευσταθίου ευχαρίστησε τον κ. Λαμπρινό και τόνισε ότι θα συνεχιστεί η παραδοσιακά καλή συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου.