Η επιχείρηση του στρατού για την «χαμένη» ρουκέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι άνδρες του ΤΕΝΞ που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις έρευνες για την χαμένη ρουκέτα στην Βαρυμπόμπη.

Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ όταν και εντοπίστηκε ο κρατήρας της ρουκέτας, για την οποία έκανε λόγο η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών στην προκήρυξή της.

Στις 12 Ιανουαρίου η Άμεση Δράση δέχτηκε ένα τηλεφώνημα για μια έκρηξη, στην περιοχή όπου βρίσκεται η Mercedes – Benz στην Βαρυπόμπη. Η ρούκετα πέρασε πάνω απο το κτίριο της αντιπροσωπείας και έσκασε κοντά σε σπίτια. Την επόμενη ημέρα, δέχθηκε άλλο ένα τηλεφώνημα η Άμεση Δράση από κατοίκους της περιοχής, όπου οι αστυνομικοί -ύστερα από έρευνες- εντόπισαν έναν πυροσωλήνα, το σημείο του κρατήρα και υπολείμματα, μάλλον από την ουρά της ρουκέτας.

Ωστόσο, δεν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ρουκέτα και έτσι οι κάτοικοι κράτησαν τα σχετικά ευρήματα στα σπίτια τους και απόψε τα παρέδωσαν στην Αντιτρομοκρατική. 

Η προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών κάνει λόγο για αποτυχημένη επίθεση στην Mercedes – Benz στην Βαρυπόμπη με ρουκέτα, που καταγγέλει ότι συγκαλύφθηκε.