Η Χρυσή Αυγή απαντά στο Onalert, αλλά απάντηση δεν δίνει

Μέγας εκνευρισμός από την Χρυσή Αυγή για δημοσίευμά μας σχετικά με τις επιδόσεις της στη Βουλή σ΄ ότι έχει να κάνει με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Χαρακτηρίζει κατάπτυστο το δημοσίευμα και το Onalert “ελαφροδεξιά ιστοσελίδα” και μετά από αυτά τα ωραία λέει πολλά και διάφορα τελείως άσχετα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Μιλά για την υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18 (!!!) ,περί εθνικοποιήσεων στην αμυντική βιομηχανία και βέβαια αν και χρησιμοποιεί στις ελάχιστες ερωτήσεις που έχει κάνει στη Βουλή -μόλις εννέα- τα έγγραφα συνδέσμων και ενώσεων δεσμεύεται για την απαγόρευσή τους.

Για να μην πολυλογούμε: όποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρη την απάντηση της Χρυσής Αυγής ας κάνει κλικ ΕΔΩ.

Θα διαπιστώσει ότι δεν απαντά σ΄ αυτό που γράψαμε και το οποίο ήταν καθαρό: από τις περίπου 1200 ερωτήσεις μόλις οι εννέα αφορούν σε θέματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όσο για το βίντεο με την ομιλία του κ.Μιχαλολιάκου; Νομίζουμε ότι αξίζει να το παρακολουθήσετε. Βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Υ.Γ Το “ελαφροδεξιά” ιστοσελίδα “ισορροπεί” κάπως την κριτική που δεχόμαστε από άλλους οι οποίοι μας “κατηγορούν” ως…”ελαφροαριστερούς”.