ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑ: «Δεν μας εκπροσωπεί κανένας ΣΕΕΝΣΑ»

“Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με κανένα ΣΕΕΝΣΑ”. Τα μηνύματα που έφθασαν στο Onalert.gr μετά από την ανάρτηση του θέματος “Ολη η κόντρα Καμμένου με τον πρόεδρο των ιπταμένων της ΠΑ και τα φοβερά που ειπώθηκαν”, από ιπτάμενους εν ενεργεία και απόστρατους ήταν …κατακλυσμός. Και όλοι μας ζητούσαν να διορθώσουμε τον τίτλο του θέματος.

Το πράττουμε μ΄ αυτό το κείμενο ,αλλά επειδή δεν θα παίζουν οι δημοσιογράφοι τον ρόλο του “θύματος” διαρκώς, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΕΕΝΣΑ πριν ακόμη την ανακοίνωση της ίδρυσής του ήταν γνωστός σ΄ όλο το ΥΠΕΘΑ ως ο σύνδεσμος που φτιάχνουν “κάποιοι ιπτάμενοι”. Ουδέποτε διαψεύστηκε από κανένα. Ας μείνουμε όμως στ΄ ότι ο ΣΕΕΝΣΑ εκπροσωπεί στελέχη της ΠΑ.

Επίσης ίσως θα ήταν καλό να μας ενημέρωνε ο ΣΕΕΝΣΑ πόσοι ιπτάμενοι συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Αυτό που πολλές φορές επιχειρήθηκε να διαψευστεί από τους ανθρώπους του ΣΕΕΝΣΑ ήταν πως είχε οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση σχέση με κόμματα .Και για να τα λέμε όλα με τη ΝΔ.

Η χθεσινοβραδυνή τηλεοπτική σύγκρουση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΕΕΝΣΑ δεν νομίζουμε ότι βοηθά αυτές τις προσπάθειες.

Μας είναι παντελώς αδιάφορο ποιο κόμμα ελέγχει ή δεν ελέγχει τον ΣΕΕΝΣΑ ή οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, Ένωση και πάει λέγοντας.

Πιστοποιητικά κομματικών φρονημάτων δεν δικαιούται ουδείς να ζητά απο κανένα. Οι στρατιωτικοί εξάλλου ούτε πρόβατα είναι ,ούτε ανόητοι. Γνωρίζουν πολύ καλύτερα ,πολλά περισσότερα από εμάς.

Θέση μας ήταν ,είναι και θα παραμείνει ότι χρειάζεται ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ που θα εκπροσωπεί τους στρατιωτικούς για να είναι ισχυρό και αποτελεσματικό . Τίποτα περισσότερο ,τίποτα λιγότερο. Γι΄ αυτό και δεν κατονοήσαμε την ανάγκη ύπαρξης ενός ακόμη συνδέσμου.

Βεβαίως είναι λίγο δύσκολο να …συγκρατηθουμε και να μην αναφερθούμε στους… “κομματοφύλακες” του στρατεύματος, οι οποίοι από την αρχή του χρόνου επιδόθηκαν σε απίστευτη εκστρατεία λάσπης και ψεύδους στοχοποιώντας προσωπικά ανθρώπους και κατηγορώντας τους ότι επιχειρούν να βάλουν τα κόμματα στον “χακί συνδικαλισμό” ή ότι παίζουν παιχνίδια με κόμματα. Αναμένουμε τα σχόλιά τους για τα όσα ακούστηκαν χθες βράδυ στην τηλεοπτική συνέντευξη Καμμένου…