Και οι «χοντροί» στο στόχαστρο της «συστημικής» Χρυσής Αυγής

Στα χθεσινά άθλια γεγονότα στο Μελιγαλά ,όπου “εθνικιστές” συγκρούστηκαν με “εθνικιστές” αποκαλύφθηκε αυτό που πολλές φορές έχουμε γράψει στο Onalert. Το αδύνατο σημείο της Χρυσής Αυγής, αυτό που δεν μπορεί να ακούει και την ενοχλεί είναι να της επισημαινουν ότι όχι μόνο δεν “χτυπάει” το σύστημα για να “ξεβρωμίσει το τόπο” όπως διαρκώς κραυγάζουν τα μέλη της ,αλλά μάλλον αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλειο του. 

Για να μας πείσουν για το αντίθετο οι ομιλητές της εκδήλωσης του Μελιγαλά που κατέληξε σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έφεραν σαν παράδειγμα αυτό που επίσης πολλές φορές έχουμε κι εμείς χρησιμοποιήσει για να υποστηρίξουμε την άποψη της απόλυτα ενταγμένης στο σύτημα Χρυσής Αυγής: την κατάθεση του κ.Βενιζέλου στην επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Αντί να επικεντρωθούμε στο τι δεν μας είπε ο κ. Βενιζέλος όλοι ασχοληθήκαμε με το πόσα ποτήρια έσπασαν στη συνεδρίαση και χθες μπήκε κι ένα άλλο καυτό θέμα : χώραγε κάτω από τη καρέκλα ο κ.Βενιζέλος όταν δέτηκε τη φραστική επίθεση του χρυσαυγίτη βουλευτή ή όχι! Για τη ταμπακιέρα όμως τίποτα.

Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα πάντως είναι ότι μετά από τους αλλοδαπούς ,τους Εβραίους ,τους δημοσιογράφους και πολλούς άλλους που είναι μόνιμα στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να ανησυχούν και …οι ευτραφείς συμπολίτες μας! Μετά έχει ο Θεός. Σε όποιον Θεό ή Θεούς πιστεύουν τέλος πάντων οι χρυσαυγίτες.