Κακοκαιρία Daniel: Συνεχής η συνδρομή των ΕΔ – Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα με Super Puma από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων [vid,pics]

Δραματικές στιγμές βιώνει η περιοχή της Θεσσαλίας από τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πολίτες.

Μέσα και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχουν σταματήσει τις επιχειρήσεις στις πληγείσες περιοχές και βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ενισχύσουν τη συνδρομή τους και να σώσουν ζωές.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας με τον απεγκλωβισμό δώδεκα ατόμων από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων με Ε/Π Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε το βίντεο:

Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων βαίνει συνεχώς αυξανόμενη, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έχει μεταβεί στο Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ προκειμένου να συντονίσει την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στις προσπάθειες της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων, από την κακοκαιρία Daniel.

Πέντε ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και πλήθος μέσων από τις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διατεθεί σήμερα Πέμπτη.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνδρομή των ΕΔ: