«Καψώνι σφουγγαράκι» για νεοσύλλεκτους και ιδιαίτερη μεταχείριση για νεαρό τραγουδιστή

“Καψώνι…σφουγγαράκι” στο ΚΕΝ Μεσολογγίου, καταγγέλουν νεοσύλλεκτοι που έχουν κριθεί “βοηθητικοί” ,την ίδια ώρα που γνωστός στην νεολαία τραγουδιστής κυκλοφορεί στο στρατόπεδο…με μούσια και “σούπερ αυτοκίνητο”.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων εκτός από τα πολλά προβλήματα που έχει το ΚΕΝ έχουν να αντιμετωπίσουν και την απαξιωτική συμπεριφορά ανωτέρων τους οι οποίοι δεν συμπαθούν φαίνεται ιδιαίτερα τους “άοπλους”. Αποκορύφωμα …η αποστολή που τους ανέθεσαν. Να καθαρίσουν εκατοντάδες καρέκλες με σφουγγαράκι για τα πιάτα.

Πολλοί θα πείτε ότι η διαμαρτυρία είναι υπερβολική αλλά όταν την συνδυάσουμε με το δεύτερο μέρος της καταγγελίας είναι μάλλον λογικό να δείξουμε κατανόηση για την πικρία των νεοσύλλεκτων . Την ίδια στιγμή που καθαρίζουν καρεκλες με σφουγγαράκι, αστέρι του πενταγράμμου -για τη νεολαία τουλάχιστον- κυκλοφορεί …μουσάτος στο στρατόπεδο στο οποίο έρχεται πάντα με το πανάκριβο αυτοκίνητό του. Αν είναι άοπλος μήπως να καθαρίσει κι αυτός καρέκλες; Κι αν έχει όπλο μήπως να ξυριστεί και να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;

Διαβάστε ακόμη:

«Καψόνι» – εφιάλτης! Γυναίκα απειλεί με …χατζάρα να «τα κόψει» σε στρατιώτη

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Καψώνι – βασανιστήριο για νεοσύλλεκτο!