Μια φωτογραφία απαντά στον Κασιδιάρη!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής επανέλαβε το γνωστό παραμύθι περί παραμυθιου του Πολευτεχνείου και για να πείσει είπε πολλά και διάφορα.

Κίνα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής επανέλαβε το γνωστό παραμύθι περί παραμυθιου του Πολευτεχνείου και για να πείσει είπε πολλά και διάφορα. Μεταξύ των οποίων και αυτό:

«Γινόταν μια συζήτηση περί ιστορίας τώρα τελευταία για αυτές τις ανοησίες, τους ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου, το δήθεν τανκς που πήγε και θέρισε ανθρώπους… Αυτά βέβαια είναι όλα ψέμματα, κι αναρωτιόμουν μικρός όταν μου τα έλεγαν «μα είναι δυνατόν να πάει να σταθεί άνθρωπος αντιμέτωπος με τα τανκς, με το ατσάλι;», είπε .

Η φωτογραφία είναι ιστορική. Είναι από τη πλατεία Τιεν Αν Μεν στο Πεκίνο. Το 1989. Που δεν θα ήταν πια μικρός ο κ.Κασιδιάρης. Και νομίζουμε ότι απαντά στο ερωτημά του.

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ»
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η επιστροφή της «ΣΑΛΑΜΙΣ»: Οι φρεγάτες ΜΕΚΟ ξαναμπαίνουν στην πρώτη γραμμή πριν από τον μεγάλο εκσυγχρονισμό

Η φρεγάτα παρέμεινε εκτός ενεργού δράσης επί σχεδόν δύο χρόνια, για να πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα βαριάς συντήρησης