Καταγγελία για κατσαρίδες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Σπάρτης

“Ευδοκιμούν” οι κατσαρίδες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Σπάρτης . Αυτό τουλάχιστον καταγγέλουν νεοσύλλεκτοι στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος.

‘’Μέρες τώρα ακούγαμε από συναδέλφους μας ότι στο φαγητό που μας δίνουν βρήκαν κατσαρίδες και ότι στις αγγαρείες στα μαγειρεία που έκαναν,  επικρατεί ένα χάος καθώς κάνουν βόλτα ανάμεσα σε σκεύη, ανθρώπους, πάγκους κλπ αμέτρητες κατσαρίδες.
Στην αρχή πιστεύαμε ότι ήταν αστικός μύθος, από τους πολλούς που κυκλοφορούν όταν είσαι φαντάρος. Πριν τρεις ημέρες όμως, αρκετοί συνάδελφοι βρήκαμε κατσαρίδες μέσα στον δίσκο μας, μέσα στο φαγητό. Αυτός είναι κ ο λόγος που σας στέλνουμε αυτή την καταγγελία .’’
Αλήθεια, αυτά τα γνωρίζει η διοίκηση του ΚΕΝ Σπάρτης;”

Οι νεοσύλλεκτοι παραπονούνται και για τις παρουσιάσεις βιβλίων οι οποίες αν και δεν είναι υποχρεωτικές, γίνονται με το ζόρι:

‘’Ήδη τρεις φορές μας έχουν σηκώσει από την ώρα της ξεκούρασης και μας τρέχουν να παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις βιβλίων, των γνωστών πλέον πλανόδιων πωλητών στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.…
Και ενώ γνωρίζουν πως δεν υποχρεωτική η παρουσία μας εκεί αφού δεν αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης, μας παραβιάζουν κάθε έννοια ελεύθερου χρόνου που έχουμε’’.