Καυτό ημερολόγιο ανάβει φωτιές στην Εθνική Φρουρά της Γιούτα! ΒΙΝΤΕΟ

Πλάνα που δείχνουν σκηνές απο το ημερολόγιο Hot Shots 2015 έχουν ανάψει φωτιές στην Εθνική Φρουρά της Γιούτα. Διεξάγεται έρευνα κατά πόσο οι σκηνές για το καυτό ημερολόγιο μπορεί να έχουν γυριστεί χωρίς την έγκριση της Εθνικής Φρουράς.

Το ημερολόγιο του 2015 εχει ως θεμα «σέξυ γυναίκες με όπλα» και στόχος του ειναι να συγκεντρώσει χρήματα για στρατιωτικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο εχει ζητηθεί έρευνα για τα πολυ «καυτα» γυρίσματα του ημερολογίου.

Η Εθνική Φρουρά της Γιούτα επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει την έρευνα για να διαπιστώσει εαν τα γυρίσματα για το σέξυ ημερολόγιο εγιναν χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς. Κατι που απαγορέυεται χωρίς άδεια.
Ένα απο τα μοντέλα κανει την εισαγωγή στο βίντεο η οποία ειναι ιδιαίτερα ανησυχητική: “Έχουμε τανκ, τεθωρακισμένα οχήματα, ελικόπτερα και φυσικά πολλά όπλα!”
Στο βίντεο φαίνεται να εμφανίζονται μέλη της Εθνικής Φρουράς της Γιούτα.

Κατα την διάρκεια του βίντεο η ομάδα του Hot Shots ευχαριστεί ιδιαίτερα τους «Στρατιώτες της 19ης Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων».
Το βίντεο δειχνει τα μοντέλα να ποζάρουν – με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι – με αυτοματα και μπαζούκας, και να βρίσκονται σε τάνκς.

Τα πλάνα τα δείχνουν επίσης να φοράνε μπικίνι “παραλλαγή”, να παίζουν στο νερό και φυσικά να τραβάνε την προσοχή των ντόπιων.
Το ημερολόγιο θα συγκεντρώσει χρήματα για μια βρετανική στρατιωτική φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τους τραυματίες βετεράνους και τις οικογένειές τους.

Ο αντισυνταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς της Γιούτα Steven Fairbourn δήλωσε στο κανάλι FOX 13: “Παραγωγές αυτού του είδους δεν συνάδουν με τις αξίες της Εθνικής Φρουράς, ούτε με τα μέλη της, και η χρήση των εγκαταστάσεων και του στρατιωτικού εξοπλισμού της Εθνικής Φρουράς απαιτεί έγκριση”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Πηγή – Mirror/FOX/YouTube
Μετάφραση/Επιμέλεια – OnAlert