Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μονάδα αλεξιπτωτιστών

Στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών το κρούσμα.

Onalert Newsroom
Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μονάδα αλεξιπτωτιστών

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1 Μαρτίου 2015 ο Στρατιώτης (ΠΖ) Κ.Μ., ο οποίος υπηρετεί στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής, διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από εμφάνιση πυρετού. Στο νοσοκομείο, κατόπιν εξετάσεων, του διεγνώσθη Μικροβιακή Μηνιγγίτιδα και εισήχθη στην Α΄ Παθολογική Κλινική. Του χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση του κρίνεται σταθερή. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα για την προστασία του υπόλοιπου προσωπικού της Μονάδας.

Ο παραπάνω Στρατιώτης είναι της 2015 Α΄ ΕΣΣΟ, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στις 28 Ιανουαρίου 2015 και μετά την κατάταξή του πραγματοποίησε το σύνολο των προβλεπομένων εμβολίων. Στη 2η ΜΑΛ υπηρετεί από τις 18 Φεβρουαρίου 2015.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ

Στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Στρατηγείο στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συμμετείχε στην εκδήλωση υψηλού επιπέδου παρατήρησης της άσκησης διοικήσεως «EU IR26»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε Έλληνα αντιπλοίαρχο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» το μετάλλιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)