OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΛΕΦΕΔ: Καλούνται Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες να συμμετάσχουν στην άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2020»

24/09/2019 - 20:28
ΛΕΦΕΔ
Share on FacebookShare on Twitter

Καλούνται οι Έφεδροι Αξιωματικοί Υπαξιωματικοί και Οπλίτες να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2020» που θα διεξαχθεί από τις 3 έως 5 Απριλίου 2020 ,ο τόπος και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

​Στην άσκηση συμμετέχουν ομάδες που θα αποτελούνται από οχτώ (8) άνδρες (ομάδα πεζικού) , αφορά όλους τους υπεύθυνους Έλληνες αλλά και Ελληνίδες . Πιστεύουμε ακράδαντα στην Πολιτική και Στρατιωτική έννοια του Πολίτη – Οπλίτη .Πιστεύουμε πως μια Εφεδρεία με φρόνημα που ξέρει να μάχεται ,να επιβιώνει και να μάχεται ξανά μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του χρέους προς την Πατρίδα. Αν είσαι Έφεδρος ή Εθνοφύλακας του Ελληνικού στρατού έλα μαζί μας να εκπαιδευτείς , να γίνεις και να κάνεις και εμάς καλύτερους επ’ ωφελεία των Ενόπλων Δυνάμεων και την άμυνας της Χώρας.

Τι είναι η ΛΕΦΕΔ

Η ΛΕΦΕΔ – Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ’ ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας. Αν και η ΛΕΦΕΔ – Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία. Μέλη της ΛΕΦΕΔ μπορούν να γίνουν όσοι είναι εν ενεργεία στελέχη ή έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΛΣ, ΠΣ κλπ). Ο σημερινός Πρόεδρος της ΛΕΦΕΔ και επιχειρησιακός αρχηγός, είναι ο έφεδρος Ταγματάρχης (ΠΖ) Σιδηρόπουλος Ιωάννης.

Η έδρα της ΛΕΦΕΔ – Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Tags: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙΓΕΣΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΛΕΦΕΔΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣΟΠΛΙΤΕΣΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

Related Posts

«ΚΙΜΩΝ»
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ»: Συμμετοχή σε άσκηση έρευνας – διάσωσης στην Κύπρο [vid]

08/03/2026 - 16:20
Φρεγάτα ΨΑΡΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«ΨΑΡΑ»: Η ελληνική φρεγάτα περιπολεί στα ανοικτά της Λεμεσού [pics, vids]

07/03/2026 - 18:32
TLP - Best Warrior
ΓΕΑ

Έλληνας και πάλι ο Best Warrior του ΝΑΤΟ: Ιπτάμενος της 330Μ «Κεραυνός» ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος μεταξύ των πιλότων της Συμμαχίας

06/03/2026 - 19:37

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: To 1824 αρχίζει ο πρώτος εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των επαναστατημένων Ελλήνων

Η Τεχεράνη υπέδειξε ότι ο γιος του Χαμενεΐ επελέγη ως ανώτατος ηγέτης του Ιράν

Ιράν: Απειλεί τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της περιοχής – «Αν αντέχετε 200$ το βαρέλι, συνεχίστε αυτό το παιχνίδι»

Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για την χρήση των βάσεων της RAF από αμερικανικά αεροσκάφη

Σαουδική Αραβία: Δύο νεκροί από πλήγμα σε κατοικημένη περιοχή

ΗΑΕ: Καρέ – καρέ η κατάρριψη ιρανικών drones από AH-64E Apache [vid]

CENTCOM: Καλεί τους πολίτες του Ιράν να μείνουν στα σπίτια τους – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σας»

Bergamini: Μέχρι τον Απρίλιο η υπογραφή για τις 2 + 2 ιταλικές φρεγάτες, λέει ο Νίκος Δένδιας

Top News

Έλενα Παπαρίζου: «Μ' αρέσει πάρα πολύ ο Akylas, θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ πλάκα

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο με μουστάκι και προσθετική κοιλιά για τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «What Happens at Night»

Μαρία Σολωμού: Έχω δυσκολέψει και πάρα πολύ, δεν θα αντέξει και κανείς δίπλα μου νομίζω

Ελένη Φουρέιρα: Το πάρτι - έκπληξη για τα γενέθλιά της

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert