Άλλο «τούρκοι» κι άλλο μουσουλμάνοι.Να το εξηγήσει κάποιος στη Χρυσή Αυγή

Η μεγαλύτερη ζημιά που κάνουν όσοι υποστηρίζουν ότι είναι “εθνικιστές” και πατριώτες περισσότερο από τους άλλους σ΄ αυτή τη χώρα ,είναι ότι είναι αυτοί ακριβώς που δίνουν δικαιώματα και επιχειρήματα στους εχθρούς αυτής της χώρας.

Η χθεσινή “αντιστασιακή” ενέργεια της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής,να μην σηκωθεί την ώρα που οι μουσουλμάνοι βουλευτές ορκίζονταν,είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Στη Θράκη,το πρόβλημα δεν είναι οι μουσουλμάνοι.Είναι αυτοί που προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες-μουσουλμάνους, ότι επειδή είναι μουσουλμάνοι,είναι αυτομάτως και Τούρκοι! Και χρησιμοποιούν τη θρησκεία γι΄ αυτό.!

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που σέβεται απολύτως την ανεξιθρησκεία.Συνεπώς τέτοιου είδους “φαντεζί” ενέργειες,μπορεί να εντυπωσιάζουν αλλά μόνο ζημιά κάνουν.Και μάλιστα μεγάλη.

Για να προλάβουμε τα σχόλια των “φανατικών” θα επισημάνουμε -και δεν το συνηθίζουμε- ότι το Onalert στα θέματα της Θράκης έχει πολύ “σκληρή στάση” και υπάρχουν δεκάδες άρθρα που το αποδεικνύουν.Σκληρότερη στάση από πολλούς άλλους “πατριώτες”.

Είναι καλό όμως να ξεχωρίσουμε ορισμένα πράγματα.Άλλο οι μουσουλμάνοι της Θράκης κι άλλο οι “Τούρκοι”.