Με απόφαση ΥΕΘΑ απονέμεται Διαμνημόνευση Αρχηγίας Γενικού Επιτελείου και Σταυρού Αξίας και Τιμής στους Αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΝ

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την απονομή Διαμνημονεύσεων Αρχηγίας Γενικού Επιτελείου (ΓΕ) και Σταυρού Αξίας και Τιμής Α’ Τάξεως στους αρχηγούς του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού(Α/ΓΕΝ).

Συγκεκριμένα στην απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Απονέμουμε τις κάτωθι διαμνημονεύσεις:

α. Στον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο ‘Αγγελο Χουδελούδη την Διαμνημόνευση Αρχηγίας ΓΕΣ και Σταυρού Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξεως, ο οποίος με το από 16-01-2023 ΠΔ (ΦΕΚ 27/16-01-2023, τεύχος Γ΄) διορίσθηκε Α/ΓΕΣ, κατόπιν επιλογής του από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, με την υπ’ αριθ. 2/Σ.1η/16-01-2023 Απόφασή του,

β. Στον Α/ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση την Διαμνημόνευση Αρχηγίας ΓΕΝ και Σταυρού Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξεως, ο οποίος με το από 16-01-2023 ΠΔ (ΦΕΚ 27/16-01-2023, τεύχος Γ΄) διορίσθηκε Α/ΓΕΝ, κατόπιν επιλογής του από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, με την υπ’ αριθ. 3/Σ.1η/16-01-2023 Απόφασή του».

Επίσης αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Νίκου Δένδια για την απονομή -προαγωγή των διαμνημονεύσεων Αξίας & Τιμής, Ηγεσίας Σχηματισμού- Μεγάλης Μονάδας, Ευδοκίμου Διοικήσεως, Υπηρεσιών Αξιωματικού Επιτελούς, Πολυετούς Υπηρεσίας, Υπηρεσίας σε Επιτελείο και Συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές, σε Αξιωματικούς, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε ΕΔΩ την πλήρη λίστα με τους Αξιωματικούς, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς