12.500 μετακινούνται μέχρι τέλος Ιουνίου, λέει ο Μανιτάκης

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν μετακινηθεί 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι.

12.500 μετακινούνται μέχρι τέλος Ιουνίου, λέει ο Μανιτάκης

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν μετακινηθεί 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι είπε ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην μετακινηθούν 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι και πρόσθεσε πως μέχρι το τέλος του 2013 θα έχουν κλείσει οργανισμοί.

”Πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων για να μη γίνουν τυφλές απολύσεις” είπε ο Αντώνης Μανιτάκης ενώ για τις αποχωρήσεις των επίορκων τόνισε ότι  “έχουν καθυστερήσει επειδή δεν λειτουργούσαν τα πειθαρχικά συμβούλια, με το άλλοθι των ποινικών δικαστηρίων”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Newsit 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτόνομα θαλάσσια drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης και Δένδιας εντυπωσιάστηκαν από επίδειξη αυτόνομων θαλάσσιων drones του MIT στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

«Φέρνουμε τους δοκίμους μας σε επαφή με τη νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα και την πατρίδα μας στη νέα εποχή» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας