ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Αναμείνατε τις εκλογές όσοι καταθέσατε «ενδικοφανείς προσφυγές»!

Οι μεταθέσεις βγήκαν με τα “χίλια ζόρια” και φέτος. Και όπως είναι λογικό υπήρξαν ενστάσεις και παράπονα στελεχών . Πολλοί επέλεξαν να καταθέσουν ενδικοφανείς προσφυγές ,έχοντας ακλόνητα επιχειρήματα τα οποία αποδείκνυαν ότι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται. Οι ενδικοφανείς προσφυγές που αφορούσαν τους υπαξιωματικούς εξετάστηκαν από τον τότε ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσα πολύ πριν προκυρηχθούν οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Με την υπογραφή του δικαίωσε τη συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν καταθέσει ενδικοφανή προσφυγή.

Κι όμως ,αν κι έχει περάσει πάνω από ένας μήνας ,τα ενδιαφερόμενα στελέχη δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση! Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως -για να μην πούμε αποκλειστικά- στο ΠΝ .

Επειδή οι καιροί είναι …πονηροί και …προεκλογικοί πολλοί έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ότι κάποιοι αναμένουν το αποτελέσμα των εκλογών για να δουν τι θα κάνουν με τα δικαιωμένα στελέχη! Τα οποία στο μεταξύ δεν ξέρουν τι τους ξημερωνει! Και δεν γνωρίζουν που τελικά θα υπηρετήσουν ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν τα αυτονόητα για τις οικογένειές τους.