Μια ξεχωριστή «στρατιωτική» παρουσίαστο στο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό συνέδριο Χειρουργείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 24ο Πανελλήνιο συνέδριο νοσηλευτών χειρουργείου, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές και φέτος η συμμετοχή ήταν αξιόλογη, τόσο από πλευράς επιπέδου εργασιών καθώς και από πλευράς συμμετοχής.
Στις 4 ημέρες των εργασιών του συνεδρίου παρουσιάστηκαν διάφορα επιστημονικά θέματα που σχετίζονται τόσο με την εκπαίδευση όσο και με την έρευνα πάνω σε νέα νοσηλευτικά μοντέλα.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης ξεχώρισε η παρουσία της επί σειρά ετών Στρατιωτικής συντάκτριας και μέχρι πρότινος σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Ιωάννας Ηλιάδη MA ,PhDc…η οποία μετά τις επιτυχημένες μεταπτυχιακές της σπουδές στη Δημοσιογραφία με εξειδίκευση στα social media και ως υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον τομέα των Μέσων  Ενημέρωσης παρουσίασε νέες εφαρμογές που σχετίζονται με το διαδύκτιο και τον χώρο της υγείας.

Σε συνεργασία με την Ταγματάρχη (ΥΝ) Καραθανάση Κωνσταντινιά Mcs ,PhDc η οποία ήταν και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου η Ιωάννα Ηλιάδη παρουσίασε εργασία με θέμα »Αποκέντρωση εξουσίας: Νέες συμμετοχικές μορφές χειρισμού κρίσεων στις ανθωπιστικές επιχειρήσεις» ενώ ξεχώρισε με τη διοργάνωση και παρουσίαση κλινικού φροντιστηρίου με θέμα CROWD MAPPIND ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, όπου με συντονιστή τον Καθηγητή Εφαρμογών Νοσηλευτικής των ΤΕΙ και πρόεδρο του Δ.Σ του ΣΥΔΝΟΧ Ιωάννη Κουτελέκο Mcs ,PhDc έδειξε στους συμμετέχοντες νέους τρόπους και εφαρμογές στον χώρο της Υγείας. Μάλιστα το ενδιαφέρον για την παρουσία ήταν τόσο μεγάλο που της ζητήθηκε και δεύτερη φορά να κάνει την παρουσίαση και να παραχωρηθούν επιπλέον στοιχεία έτσι ώστε η μέθοδος να μπορέσει να  εφαρμοσθεί σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.