«Μίλησε» το βίντεο της πύλης για το επεισόδιο ναυάρχου-υπαξιωματικού

Από ώρα σε ώρα αναμένεται το πόρισμα της “άτυπης διοικητικής εξέτασης” που έκανε ο Αντιπτέραρχος Γιώργος Πέτκος, Επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ, για το επεισόδιο που έγινε στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ μεταξύ ναυάρχου και υπαξιωματικού.

Το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μην γίνει η οποιαδήποτε έρευνα από το ΓΕΝ αλλά να ανατεθεί στο ΓΕΕΘΑ και στον Επιτελάρχη του, είναι μία ακόμη ένδειξη ότι από ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας θέλει να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά ,ότι θα υπάρξει μεροληψία κατά του υπαξιωματικού. Κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί με τα στοιχεία που υπάρχουν και τις καταθέσεις που δόθηκαν απ΄ όλους τους αυτόπτες μάρτυρες. Κι όχι μόνο …

Υπάρχει βίντεο

Ο Αντιπτέραρχος Πέτκος εκτός από τις καταθέσεις των μαρτύρων είχε την δυνατότητα να δει και το βίντεο του επεισοδίου όπως είχε καταγραφεί από τις κάμερες που υπάρχουν στην είσοδο του ΥΠΕΘΑ. Μπορεί ο ήχος να μην είναι πολύ καλός ,αλλά η εικόνα, όπως λένε όσοι το έχουν δει είναι υπέρ του υπαξιωματικού και επιβαρυντική για τον ναύαρχο. Ο οποίος δεν φορά στολή αλλά με “πολιτικό” μπουφάν. Μπλέξιμο…

Το πόρισμα της έρευνας Πέτκου θα παραδοθεί σε Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΕΘΑ και αναμένεται η συνέχεια της υπόθεσης.

Ο ναύαρχος υπηρετεί σε υψηλή θέση του ΓΕΝ και είναι από τα “φαβορί” για ανέλιξη στην ιεραρχία.

Γιατί δεν γράφουμε τ΄ όνομά του; Γιατί δεν είναι αυτή η ουσία του θέματος. Όταν θα ολοκληρωθεί η έρευνα οριστικά μπορούν να γραφτούν και ονόματα.

Το θέμα είναι ότι τέτοιες συμεπριφορές όπως μας επεσήμαναν και δύο Επίτιμοι Αρχηγοί “να παταχθούν άμεσα” . Οι Επίτιμοι Αρχηγοί συμφωνούν απόλυτα με την άποψη του του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια που είπε ότι “στέλνουμε λάθος μήνυμα στο προσωπικό”.

Το ζήτημα δεν είναι απλό …

Διαβάστε ακόμη:

Έξαλλος ο Δένδιας με το επεισόδιο στην πύλη μεταξύ ναυάρχου και υπαξιωματικού -ΕΔΕ από το ΓΕΝ


«Συναγερμός» στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ από «ανώτατο εισβολέα»