Military Club: Δωρεάν διακοπές για στρατιωτικούς στη Σκόπελο

Δωρεάν διακοπές στη Σκόπελο προσφέρει το Military Club σε όσους τυχερούς προκύψουν από κλήρωση που κάνει. Πως συμμετέχετε στην κλήρωση; Διαβάστε τις οδηγίες και μην υποτιμάτε την τύχη σας.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το MILITARY CLUB ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK www.facebook.com/militaryclub!
 
Κάντε «LIKE» τη σελίδα μας  www.facebook.com/militaryclub και «SHARE» το post του διαγωνισμού έως και 10/7 και μπείτε στην ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ για όλη την οικογένεια στο ΡΗΓΑΣ HOTEL στη Σκόπελο!

Το ΔΩΡΟ περιλαμβάνει 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ σε δίκλινο δωμάτιο με 1 παιδί έως 12 ετών, ΠΡΩΙΝΟ και ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ για το σύνολο των διαμενόντων στο δωμάτιο, καθώς & ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ εισιτήρια για τους επιβάτες, από Βόλο και Κύμη προς και από Σκόπελο με συμβατικό πλοίο ή έκπτωση 50% από Αγ. Κωνσταντίνο. 

ΟΡΟΙ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και το αντίστοιχο πολιτικό προσωπικό με σχετικό αποδεικτικό της ιδιότητάς τους. Οι 5 δωρεάν διανυκτερεύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιοδήποτε διάστημα έως και 31/7/13. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως και τις 10/7/13. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11/7/13 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο www.facebook.com/militaryclub και μέσω προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος στο FB. Το δώρο είναι μοναδικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Επιτρέπεται μία συμμετοχή/άτομο.Οι εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά αφορούν έκδοση των εισιτηρίων μέσω του ξενοδοχείου.