Η Χρυσή Αυγή “έφαγε” το πρόεδρο των αποστράτων της ΑΝΕΑΕΔ

Πολύς λόγος έγινε για τη παραίτηση του προέδρου της ΑΝΕΑΕΔ Μ.Ρέππα.

Η Χρυσή Αυγή “έφαγε” το πρόεδρο των  αποστράτων της ΑΝΕΑΕΔ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Πολύς λόγος έγινε για τη παραίτηση του προέδρου της ΑΝΕΑΕΔ Μ.Ρέππα. Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους,ωστόσο μαθαίνουμε ότι υπήρχε γενικώς ζήτημα διαφωνιών εντός της ΑΝΕΑΕΔ για το χειρισμό διαφόρων θεμάτων.

Ένα απ΄ αυτά ήταν ότι ανάμεσα στα κόμματα στα οποία είχε αποσταλεί πρόσκηση για συνάντηση και ενημέρωση ήταν και η Χρυσή Αυγή.

Πολλά μέλη της ΑΝΕΑΕΔ αντέδρασαν έντονα στη προοπτική να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι με μέλη της Χρυσής Αυγής και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους. 

Αυτή ήταν όπως φαίνεται και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι,με αποτέλεσμα να υπάρξει η “μίνι -κρίση” στην ΑΝΕΑΕΔ.


Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Μισθολογικό άλμα για τα Στελέχη του Στόλου: Οι αυξήσεις στην πράξη με αναλυτικά παραδείγματα για όσους υπηρετούν σε πλοία πρώτης γραμμής

Οι αυξήσεις, ιδίως για τα νεότερα στελέχη, περιορίζουν το χάσμα με την αγορά εργασίας και βελτιώνουν την ελκυστικότητα της ναυτικής σταδιοδρομίας.