Αποκλειστικές φωτό από την “κατάληψη” του ΥΕΘΑ!

Όλες οι φωτογραφίες από την είσοδο των αποστράτων στο ΥΕΘΑ και οι διαπραγματεύσεις με τον Α/ΓΕΣ

Αποκλειστικές φωτό από την “κατάληψη” του ΥΕΘΑ!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συγκέντρωση των αποστράτων έχει ξεκινήσει περίπου μία ώρα. Έχει γίνει γνωστό ότι ο ΥΕΘΑ δεν είναι καν στο γραφείο του,αλλά στη Βουλή και αντιπροσωπεία ετοιμάζεται να πάει εκεί για να του επιδώσει ψήφισμα.

Μία μικρή ομάδα απόστρατων κάνει το πρώτο βήμα και μπαίνει από τη περιστρεφόμενη πόρτα των επισκεπτών. Δεν βρίσκει αντίσταση και σε λίγα δευτερόλεπτα δεκάδες απόστρατοι ακολουθούν.

Περίπου 300 διαδηλωτές κατόρθωσαν να περάσουν με τον ίδιο τρόπο και συγκεντρώθηκαν μπροστά από το ΓΕΝ και κάτω από το υπουργικό γραφείο.

Ο μόνος από τους Αρχηγούς που κατέβηκε για να συναντήσει τους απόστρατους ήταν ο Α/ΓΕΣ. Αρχικά όλοι του φώναζαν να παραιτηθεί. Ήδη είχαν πληροφορηθεί τις εμπρηστικές δηλώσεις του ΥΕΘΑ στη Βουλή περί “πάταξής” τους.

Μετά από διαπραγματεύσεις και συζήτηση μίας ώρας οι απόστρατοι αποχώρησαν

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ