Μητσοτάκης: Την 98 ΑΔΤΕ και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος θα επισκεφτεί αύριο ο Πρωθυπουργός

Την 98 Ανώτατη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής θα επισκεφτεί αύριο ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς θα μεταβεί στη Λέσβο όπου μεταξύ άλλων θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και στο Λιμενικό Σώμα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και των δυνάμεων ασφαλείας, όπου και θα συζητήσει με στελέχη και προσωπικό ενόψει εορτών, κλείνοντας μια χρονιά η οποία απέδειξε την πίστη στο καθήκον, την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το σθένος των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων και του λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, τη Λέσβο θα επισκεφθεί αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και θα ενημερωθεί από τα στελέχη του Λ.Σ. για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Ασύλου, στο Μαυροβούνι, ενώ μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 98 ΑΔΤΕ, όπου και θα ακούσει και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία αρχείου InTime News