Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» [pics]

Στη Helexpo στο Μαρούσι, δίπλα από το κτίριο Φάρος όπου στεγάζεται η Πολιτική Προστασία, βρέθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο (13.02.2021) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα πρέπει να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια τόνισε: «Να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση ‘’Ελευθερία”. Ξεπεράσαμε χθες τους 500.000 εμβολιασμούς, έχουμε κλείσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο ραντεβού.

Είμαστε απολύτως συνεπείς στη δέσμευση την οποία έχουμε αναλάβει να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων πού λαμβάνουμε κάθε εβδομάδα».

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έπειτα με ανάρτησή του στο Twitter ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται και στελεχώνουν το κέντρο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

O ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στελεχώσει το κέντρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι πολίτες να έρχονται, να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, να εμβολιάζονται με ασφάλεια και η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς».

Δείτε την ανάρτηση: