«Μπάνια του λαού» δεν προβλέπονται για τους υπαξιωματικούς

Καλοκαιρινά μπάνια για υπαξιωματικούς δεν προβλέπονται. Και μάλιστα για τους υπαξιωματικούς του ΠΝ ,αυτούς που έχουν άμεση σχέση με τη θάλασσα.

Πως συμβαίνει αυτό το παράδοξο; Το θέρετρό τους πλέον δεν λειτουργεί. Υπήρξε διαταγή του ΓΕΕΘΑ για όλους τους υπαξιωματικούς κι όχι μόνο γι΄ αυτούς του ΠΝ που προέβλεπε ότι πρέπει να εξυπηρετούνται από τα θέρετρα των αξιωματικών. Αναφερόταν στις περιοχές όπου υπαξιωματικοί του στρατού και της ΠΑ δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα δικά τους θέρετρα και βέβαια στους υπαξιωματικούς του ΠΝ που δεν έχουν πια θέρετρο.

Όμως απο τους τελευταίους, αυτούς του ΠΝ ,όσοι έκαναν τα χιλιόμετρα για να πάνε στην Αγία Μαρίνα απογοητεύθηκαν, γιατί τους απαγορεύτηκε η είσοδος.

Σχετικό έγγραφο της ΠΟΕΣ:

“Σύμφωνα με το σχετικό επιτράπηκε η δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων και η ελεύθερη είσοδος των εν ενεργεία στελεχών και των προστατευόμενων μελών τους σε όλα τα κέντρα παραθερισμού των ΕΔ (ΚΑΑΥ-ΘΑΝ-ΚΕΔΑ), ανεξαρτήτως κλάδου και εφόσον στο συγκεκριμένο νομό δεν υφίσταται παραθεριστικό κέντρο του κλάδου τους.

Παρ΄ όλ΄ αυτά, μέλη μας – Υπαξιωματικοί του ΠΝ, όπως μας εγνώρισαν δια αλληλογραφίας, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο ΘΑΝ (Αγία Μαρίνα Αττικής) τους απαγορεύτηκε η είσοδος, προφανώς από άγνοια των σκοπών της πύλης της ανωτέρω σχετικής.

Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως διερευνήσετε τα ανωτέρω και είμαστε σίγουροι ότι η παρέμβασή σας θα παράξει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και θα επιτραπεί εφεξής η είσοδος στα ανωτέρω στελέχη Υπαξιωματικούς και Ανθυπασπιστές του ΠΝ, την περίοδο μάλιστα αυτή που το ΘΑΥΝ (Σκαραμαγκάς Αττικής) δεν διατέθηκε για παραθερισμό.

Ο κ. Α/ΓΕΝ, προς τον οποίο κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται για την ενημέρωσή του και επίλυση του προβλήματος”.

Διαβάστε ακόμη:

Καλοκαιρινές διακοπές σε θέρετρα για λίγους !