Ο Α/ΓΕΣ Μανωλάς έκανε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων εργαλείο του;

Σε εξαιρετικά χρήσιμο “εργαλείο” έχει μετατρέψει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς το “μισητό” για τους διοικητές των μονάδων Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.

Ο Α/ΓΕΣ Μανωλάς έκανε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων εργαλείο του;

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε εξαιρετικά χρήσιμο “εργαλείο” έχει μετατρέψει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς το “μισητό” για τους διοικητές των μονάδων Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Πως; Ο Μανωλάς που έχει υπηρετήσει σε μονάδες μάχιμες κι όχι μόνο σε αστικά κέντρα μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιες “καταγγελίες” έχουν βάση και ποιες είναι υπερβολικές. Έχουμε ξαναγράψει ότι τα όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι πραγματικά και όσα μπορεί να έχουν μια δόση υπερβολής έχουν κάποια βάση.

Ο Μανωλάς φαίνεται ότι έχει στήσει ένα κανονικό δίκτυο παρακολούθησης του Δικτύου! Για να μην παρεξηγηθούμε εννοούμε παρακολούθησης των όσων δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο. Πριν η όποια καταγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου ,έχει ήδη ελεγχθεί από…το δίκτυο Μανωλά κι έχουν δοθεί κατευθύνσεις λύσης!

Τις τελευταίες εβδομάδες το παρατηρήσαμε. Τα όσα δημοσιοποίησε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων για “λειψές” μερίδες φαγητού , για πρόβλημα σε αποχέτευση στη Θήβα κλπ λύθηκαν άμεσα.

Για να προλάβουμε τους κακοπροαίρετους. Ο Μανωλάς δεν είναι “‘ομηρος” του Δικτύου. Αντιθέτως δείχνει ότι έχει την ευστροφία να μετατρέπει έναν “αντίπαλο” σε “εργαλείο” χωρίς να θίγει κανένα στέλεχος του Στρατού. Αντί να χάνει το χρόνο του -όπως πολλοί άλλοι- για να μάθει από που προκύπτουν οι καταγγελίες ,λυνει το θέμα και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Διαβάστε ακόμη:

“Οι κρίσεις Αρχηγών γεννούν παραφροσύνη”! Αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν εκ των προτέρων

Επίθεση στον Α/ΓΕΣ Μανωλά γιατί δεν πήγε στη γιορτή μίσους στο Γράμμο και στο Βίτσι!


Στο “κενό” ο Α/ΓΕΣ μαζί με τους Ευέλπιδες – Φωτορεπορτάζ από τη ρίψη αλεξιπτωτιστών

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων / ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/Γ.Τ. ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ / EUROKINISSI
ΓΕΝ

Τελετή ορκωμοσίας Σημαιοφόρων Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του ΥΦΕΘΑ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης παρέστη χθες, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στην...