Ο Βερύκιος προκαλεί και πάλι!

Ο Βερυκιος προκαλεί και πάλι απο μικροφώνου.

Σήμερα το πρωί συνεχισε να ριχνει «λάδι στην φωτιά» που ο ίδιος άναψε στοχοποιωντας το «κλαμπ των ναυταιων» με αφορμή την εκπομπη «Φάκελοι».

Είπε χαρακτηριστικά : «Απορώ. Στο Onalert μόνο ναυταιοι παρεμβαίνουν και σχολιάζουν; Το τελευταίο εικοσιτετράωρο που με σφυροκοπουν οι ναυταιοι υπερασπίζοντας το «κλειστό κλαμπ» που δήθεν τους εθιξα , ΔΕΝ είδα το σχόλιο κανενός στραταιου ή αεροπόρου… Αραγε γιατι; Προς τι η σιγή ιχθύος; Αλλα μετά μην κλαψουριζετε γιατι …τέλος πάντων δεν έχω όρεξη να το συνεχίσω….
Ο ηγέτης γεννιέται , δεν γίνεται ….. Και οι ερμοι οι στραταιοι που τους έζησα , τους αγάπησα γιατι ηταν πάντα οι φτωχοί συγγενείς των ένοπλων δυνάμεων. Το κακό με αυτούς ειναι ότι μοιρολατρικά έχουν αποδεχτεί τον ρόλο αυτό… Αλλα και οι αεροπόροι που απο την φύση τους ειναι ατιθασοι αποδέχονται το καπέλμα των ναυταιων;
Δεν απαντώ στα βρισίδια και την επιδερμικη και ανερματιστη κριτική του καθενός ασχετου. Μόνο ένα λεω σε ορισμένους βλάκες: σταματήστε την καραμέλα, ΔΕΝ έκανα εγω την τηλεοπτική μετάδοση του στόλου κατα την κρίση των Ιμιων; – Και αλήθεια σε όλους εσάς που σας είχε πιάσει ο πόνος για την μετάδοση του απόπλου του στόλου τι γνώμη έχετε για τις πρόσφατες αποκαλύψεις των ναυάρχων για την μαχητικότητα του στόλου , τα καύσιμα , τα ανταλλακτικά και τα αεροπλάνα ναυτικής συνεργασίας. Αντε μπράβο υποκριτικές και φαρισαιοι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασμα Βερύκιου κατά «ναυταίων», με αφορμή τη συνέντευξη Χρηστίδη – Μαζαράκη

Τι απάντησε και τι δεν απάντησε ο Α/ΓΕΝ στην «καταιγίδα» Χρηστίδη -Μαζαράκη

» Πυρπολητές » – Χρηστίδης – Μαζαράκης έβαλαν φωτιά στην κυβέρνηση – Όλα όσα είπαν στην tv