Ο υπόγειος πόλεμος κατά των Ενώσεων Στρατιωτικών με e mail στο Onalert

Οι Ενώσεις Στρατιωτικών δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να προβληθούν τα “εργασιακά” προβλήματα των στρατιωτικών ,τα οποία λόγω της απόλυτης σιωπής που είχε επιβληθεί πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Καμία δουλειά δεν έχουν οι Ενώσεις να παίρνουν δημόσια θέση σε θέματα επιχειρησιακά, όπως το ποιες μονάδες πρέπει να κλείσουν και ποιες όχι.

Γράψαμε προχθές ένα σχόλιο για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου. Οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν σ΄ αυτή στη προσπάθειά τους να στηρίξουν συναδέλφους τους δυο,τρεις φορές έκαναν δημόσιες δηλώσεις για τέτοια θέματα. Το επισημάναμε ,επικοινώνησαν μαζί μας και ο καθένας υποστήριξε τις απόψεις του. Οι οποίες τελικά ήταν ταυτόσημες.

Όλα αυτά είναι αποδεκτά και πρέπει να γίνεται συζήτηση.

Αποδεκτά δεν είναι τα …υποννοούμενα και οι φήμες που εύκολα μπορούν να χαρακτηριστούν λασπολογία.

Λάβαμε το εξής email :

mouzakiwtis@

Είναι γνωστό ότι σε βάζει ο Τσουκαράκης να γράφεις διάφορα. Το έχει παραδεχτεί και σε άλλους. Επίσης ακούγεται ότι έχει και λογαριασμό στο ον αλερτ και ανεβάζει μόνος άρθρα. Και αυτο είναι κοινο μυστικό.
Κατ’άλλα κάτσε και κρύβε το γιατί είναι άκυρη η εκλογή του ως πρόεδρος, πως παραβιάστηκαν όλα όσα λεει το καταστατικό της ΠΟΕΣ και πως ήσουν και εσύ παρόν στο συνέδριο και γνωρίζεις την αλήθεια. Για πόσο ακόμα θα το κρύβεις;;;

p.s. Αν υπήρχε ψέμα στο ότι έγιναν πράγματα εκτός καταστατικού, το καταλαβαίνω να μην λαμβάνεις υπόψη σου τα mail μου. Το να ήταν έστω μερικά μόνο αλήθεια και πάλι θα το καταλάβω. Πως όμως θα δικαιολόγησεις το γεγονός ότι ήξερες, δεχόσουν καταγγελίες και δεν έλεγες τίποτα;;; Για την ΕΣΠΕΗΠ βρήκες το λάθος. Για τον Τσουκαράκη γιατί όχι;;;

Η απάντηση

Αναμένουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όσοι θίγονται απ΄ όσα αναφέρονται από τον συντάκτη να προσκομίσει τα ντοκουμέντα όσων αναφέρει. Όπως για παράδειγμα ποιο άρθρο έχει ανέβει στο Onalert από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους συντάκτες του Onalert.

Το αν είναι άκυρη η εκλογή Τσουκαράκη επίσης υπάρχουν διαδικασίες και όργανα στα οποία μπορεί να προσφύγει . Το γεγονός ότι ο επικεφαλής του Onalert Πάρις Καρβουνόπουλος ήταν συντονιστής της ημερίδας που ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ της εκλογικής διαδικασίας της ΠΟΕΣ, δεν τον υποχρεώνει να γνωρίζει πως έγιναν οι εκλογές. Όποιος έχει ενστάσεις για το αδιάβλητο των εκλογών ας βγει να το πει καταθέτοντας και τα στοιχεία που έχει.

Οι καταγγελίες που επικαλείται απλά δεν υπάρχουν εκτός από ένα ανάλογου περιεχομένου e mail .Τίποτα άλλο που να στηρίζει τις καταγγελίες. Για τις οποίες επαναλαμβάνουμε ότι αν έχει στοιχεία ας τα δημοσιοποιήσει. Είναι απλό.

Κλείνοντας να επαναλάβουμε ότι το Onalert έχει ιδιοκτησία , δεν ανήκει ούτε στους ΥΕΘΑ,ούτε στους Αρχηγούς ,ούτε βέβαια στον Τσουκαράκη.

Διαβάστε ακόμη:


Ενώσεις Στρατιωτικών: Ποιο «φάουλ» μπορεί να τους στοιχίσει!


Στρατιωτικοί προς Χαρδούβελη: «Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας»

Στρατιωτικοί εναντίον Γεννηματά που λέει ναι στις προτάσεις τους αλλά δεν τους αναγνωρίζει!