Οι Έλληνες στο Αφγανιστάν και οι ανόητοι του Der Spiegel -ΒΙΝΤΕΟ

Οι Γερμανοί δύσκολα μπορούν να αποβάλλουν τα “χούγια” τους. Η αίσθηση της …αντερότητάς τους αν και ηττήθηκαν παταγωδώς και μεγαλοπρεπώς δυο φορές είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει. Σε όλα τα επίπεδα.

Οι απαξιωτικές αναφορές του Der Spiegel που χαρακτήρισε την Ελλάδα , Αφγανιστάν τη Ευρώπης είναι μία ακόμη επιβεβαίωση .

Στο Αφγνιστάν μια χώρα που έζησε τη φρίκη μια πολεμικής ισοπέδωσης , υπάρχουν Έλληνες στρατιωτικοί που κάνουν αυτό που ουδείς στη Γερμανία θα μπορούσε να διαννοηθεί για τέτοιες περιπτώσεις: βοηθούν ανθρώπους να σταθούν στα πόδια τους και να αποκτήσουν ελπίδα για το αύριο.

Η Ελληνική δύναμη στο Αφγανιστάν δίνει με τον καλύτερο τρόπο το «μάθημα» οτι οι αποστολές του ΝΑΤΟ για την Ελλάδα πάνω απ’ όλα είναι αθρωπιστικές και έχουν αξία όταν μεταφέρεις το πνεύμα αλληλεγγύης σ’ έναν λαό που έχει πονέσει απο τις καταστροφές και τον όλεθρο του πολέμου.

Το ρεπορτάζ από την εκπομπη Αρετή και Τόλμη από την “συγχωρεμένη” ΕΡΤ . Εκπομπή που ελπίζουμε να ξαναδούμε σ΄ αυτό που ονομάζουν τώρα δημόσια τηλεόραση .

Οι συνάδελφοι της εκπομπή είχαν αφιερώσει το βίντεο σ΄ ένα μεγάλο άνθρωπο και δημοσιογράφο. Το Γιώργο Κοίλιαρη που η αγάπη του για τα παιδιά αυτής της χώρας του στοίχισε την ζωή….


‘Οσο για τους “συναδέλφους” του Der Spiegel; Η βλακεία ως γνωστόν είναι αήττητη. Ακόμη και η γερμανική