«Παίξτο «τρελός» να γλιτώσεις την απόλυση» – «Συμβουλές» σε πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΠΕΘΑ

Η απόγνωση την οποία βιώνουν χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται στο δημόσιο αναμένοντας την πιθανή μετακίνησή τους ή την απολύσή τους δεν είναι εύκολο να την καταλάβουν όσοι δεν τη ζουν. Και σαν να μην έφθανε αυτή πρέπει να ανέχονται και τα “κομματικά παιχνιδάκια” που παίζονται αυτή τη περίοδο με τις “επίμαχες λίστες”. Ποιοι θα μπουν στις λίστες διαθεσιμότητας. Αλλά κυρίως ποιοι θα τις αποφύγουν ή ακόμη χειρότερα ποιοι θα βγουν απ΄ αυτές.

Οι “κομματικοί μπαρμπάδες” έχουν πιάσει δουλειά με υπερωρίες στα Γενικά Επιτελεία προειδοποιώντας “ημετερους” ότι επίκειται η “διαθεσιμότητά” τους και τους “συμβουλεύουν” να “αποκτήσουν” κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ή ακόμη καλύτερα ένα πρόβλημα υγείας για να αποφύγουν την διαθεσιμότητα!!!

Σε μία τουλάχιστον περίπτωση υπάλληλος ο οποίος έχει ειδοποιηθεί επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και “κατέφυγε” στο ψυχιατρικό τμήμα ενός νοσοκομείου των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Θα συγκινηθεί κάποιος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ερευνήσει την υπόθεση η οποία είμαστε βέβαιοι δεν είναι η μοναδική. Αν δεν μπορούν να σταματήσουν διαθεσιμότητες και απολύσεις τουλάχιστον ας εξασφαλίσουν την αξιοκρατία έστω σ΄ αυτή τη σκληρη διαδικασία.