Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Τόσκα

Βόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του Νίκου Τόσκα, Βασίλη Μαστρογιάννη .

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Τόσκα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του Νίκου Τόσκα, Βασίλη Μαστρογιάννη .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το bloko.gr σε ρεπορτάζ του αιτία ήταν “η δυσαρέσκεια του κ. Τόσκα για την παρουσία του στο χορό των αστυνομικών της ν/α Αττικής, στην οποία ενώ ο ίδιος δεν έδωσε το παρών, το έδωσε ο κ. Πανούσης”!

“Επρόκειτο να βγει ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας του κ. Βασίλη Μαστρογιάννη με τον κ. Τόσκα, αύριο ή σε δύο ημέρες, καθώς απέμεινε να ξεκαθαριστούν ορισμένες εκκρεμότητες”, λένε στο bloko.gr πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον των δύο ανδρών.

” Ήταν μια συναπόφαση”, όπως υποστηριζουν, “με τη συζήτηση να ξεκινά πριν από περίπου 10 ημέρες και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με το χορό των αστυνομικών και την παρουσία του κ. Πανούση”, καταλήγουν.

Άρχισαν τα όργανα στην Κατεχάκη…
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Patch στελέχους της ΕΛΔΥΣΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Patriot στη Σαουδική Αραβία: Η στρατηγική της Αθήνας απέναντι στον «επιτήδειο ουδέτερο» – Συμμαχίες με Ισραήλ, Ινδία και Εμιράτα

Η αναβάθμιση των Patriot από το Ριάντ που δεν έχει προχωρήσει, οι ισχυρές εναλλακτικές επιλογές της Αθήνας και τα ελληνικά Apache στα Εμιράτα