Παρέλαση για «λίγους «εκλεκτούς» και επίσημους»! Υπό αστυνομικό κλοιό οι Ένοπλες Δυνάμεις

Άλλη μια παρέλαση παρωδία θα ζήσουμε και σήμερα. Μια παρέλαση που γίνεται επί της ουσίας για να γίνει και όχι για να εκπληρώσει τους σκοπούς της.

Οι οποίοι μεταξύ άλλων είναι να τιμηθούν όσοι τέτοια μέρα έπαιρναν την απόφαση να ξεκινήσουν την Επανάσταση που ανέστησε στο Έθνος

Να δουν οι πολίτες από κοντά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να παρελαύνει ,να καμαρώσουν τους ανθρώπους που έχουν ταχθεί να υπηρετούν την ασφάλεια της χώρας. Και να νοιώσουν έστω για λίγη ώρα υπερήφανοι. Και αυτοί που παρελαύνουν και αυτοί που άλλες εποχές όχι μακρυνές είχαν την ευκαιρία να τους δουν.

Σήμερα οι πολίτες θα δουν σε πρώτο πλάνο πάλι πλάτες και πρόσωπα αστυνομικών. Και τα μικρά παιδιά ανάμεσα από ασπίδες θα προσπαθήσουν να δουν αυτούς που θεωρούν δικαίως πολύ σημαντικούς.

Τα όσα συνέβησαν σε παρελάσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται στις στρατιωτικές παρελάσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Αν πρέπει για την προστασία των επισήμων να αποκλείονται ολόκληρες πόλεις και αυτοί που πραγματικά έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν τις παρελάσεις, οι πολίτες να μην μπορούν να προσεγγίσουν ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην προσκαλούνται οι επίσημοι.