Πολεμικό Ναυτικό: Ο ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννης έδωσε το «παρών» στο μνημόσυνο πεσόντων υποβρυχίων

Ο ΥΦΕΘΑ παρέστη χθες, Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο αρχιερατικό μνημόσυνο Πεσόντων Υποβρύχιων που τέλεσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων.

ΥΦΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΥΦΕΘΑ Ιωάννης Κεφαλογιάννης παρέστη χθες, Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο αρχιερατικό μνημόσυνο Πεσόντων Υποβρύχιων που τέλεσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων, στο χώρο του μνημείου των Υποβρυχίων στο πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης απέτισε φόρο τιμής καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι στο μνημείο των απολεσθέντων, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εν δράσει μελών πληρώματος των υποβρυχίων «ΠΡΩΤΕΥΣ Υ-3», «ΓΛΑΥΚΟΣ Υ-6», «ΤΡΙΤΩΝ Υ-5» και «ΚΑΤΣΩΝΗΣ Υ-1» καθώς και των κατά τη διάρκεια ειρήνης θανόντων συναδέλφων τους. Στο μνημόσυνο παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3 Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων Παναγιώτης Ραδίτσας και μέλη του Συνδέσμου.

ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ελλάδα – Αίγυπτος – Κύπρος: «Ταχεία και ενιαία αντίδραση» απέναντι σε κοινές απειλές – Νέα δεδομένα και ψυχρολουσία για την Τουρκία

Η Κοινή Δήλωση μετά τη τριμερή συνάντηση αποτυπώνει τη μετάβαση της τριμερούς συνεργασίας σε ένα περισσότερο επιχειρησιακό μοντέλο