Πως ο Κωσταράκος μ΄ ένα…»τιτίβισμα» κέρδισε τους απόστρατους!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος κατάφερε με το twitter να πάρει “πράσινο φως” για παραμονή στην θέση του, ακόμη και από απόστρατους που μέχρι πρόσφατα ζητούσαν το “κεφάλι” του, μόνο και μόνο επειδή ήταν “επιλογή Μπεγλίτη”!

Το “τιτίβισμα” που έχει προκαλέσει πολλά θετικά σχόλια υπέρ Κωσταράκου ήταν αυτό για το γένος στις στρατιωτικές σχολές ,με το οποίο ο Α/ΓΕΕΘΑ έπαιρνε σαφώς θέση υπέρ της επαναφοράς του ως προϋπόθεση.

Μετά απ΄ αυτό το μήνυμα ο Αρχηγός “έχασε” σε πολιτικό επίπεδο την ανοχή ή την στήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου -που δηλώνει έξαλλος με τον Α/ΓΕΕΘΑ- και της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος διαμαρτύρεται ότι εκτός από τα οικονομικά ,τώρα καλείται να βάλει νερό στο κρασί του και σε θέματα που ακόμη και φανατικοί ψηφοφόροι του δεν μπορούν να αποδεχτούν αλλαγή στάσης.

Από την άλλη ο Κωσταράκος εξευμένισε οριστικά τους απόστρατους που πολλές φορές στο πρόσφατο μάλιστα παρελθόν τον είχαν “πετροβολήσει” . Διαβάστε ΕΔΩ ένα από τα κείμενα στήριξης στον Α/ΓΕΕΘΑ

Ποιο από τα δύο θα είναι μεγαλύτερο κέρδος θα το ξέρουμε σίγουρα την Πέμπτη, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ ,με θέμα “αλλαγές Αρχηγών”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ και το twitter που δεν είναι για «υπεράσπιση» κυβερνητικών αποφάσεων

Στο στόχαστρο ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ο Α/ΓΕΕΘΑ για τη δημόσια τοποθέτηση περί «ελληνικού γένους»

«Θύελλα» απαντήσεων στο twitter, για το μήνυμα Κωσταράκου περί γένους

Κωσταράκος και γένος: Γκάφα, παγίδα ή πίεση άνωθεν;