«Πυρηνικός πόλεμος» Βερύκιου – Κωστόπουλου με εμπλοκή πτέραρχου! ΒΙΝΤΕΟ

“Πυρηνικός πόλεμος” στα ΜΜΕ μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο πόλεμος κηρύχθηκε μετά από τα όσα είχε πει ο Βερύκιος για τον συγγραφέα Α.Κουρτώ. Δέχθηκε επίθεση -και- από τον Κωστόπουλο και …ανταπέδωσε τα πυρά …κατά ριπάς. Στη διαμάχη εμπλέκεται πλέον και απόστρατος «πτέραρχος» που είχε θητεύσει και στην θέση του υπασπιστή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο δημοσιογράφος του Alpha είχε «κατηγορήσει» τον Κωστόπουλο ότι δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία του κι ο πρώην εκδότης απάντησε ότι και θητεία έχει κάνει στην ΠΑ ,στην Τρίπολη, και πως ήταν ο καλυτερος σκοπευτής του λόχου και μπορεί να πυροβολήσει και να πετύχει κάποιον στο «σταυρό» από τα… 40 μέτρα!!!

Ο Βερύκιος -μέσα από την πρωινή εκπομπή της Τσιμτσιλή στον Alpha- ανταπάντησε λέγοντας ότι ο Κωστόπουλος ήταν «τσάτσος» και διάβασε ένα email που του έστειλε παλιός πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και που του έλεγε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος στο στρατό, ζητούσε συνέχεια «ειδικές εξυπηρετήσεις» απαιτώντας να κάνει τη θητεία του στην Αθήνα και όχι σε κάποια άλλη ακριτική περιοχή, όπως ήταν τότε υποχρεωτικό.
Στη συνέχεια, ο Βερύκιος ξέσπασε εναντίον του τηλεπαρουσιαστή, λέγοντας: «Για να πυροβολήσεις κάποιον πρέπει να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην παρούσα στιγμή δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του. Του εύχομαι να απελευθερωθούν σύντομα τα χέρια του και είμαι έτοιμος για πιστολίδι. Σταματώ τώρα γιατί σέβομαι τους αιχμαλώτους! Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε αιχμαλωσία, του εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα, να αποκατασταθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι σε αυτόν εκείνη την περίοδο και μετά ότι θέλει».