Σάλος στο Βιετνάμ με την πατέντα για τα άρβυλα – ΦΩΤΟ

 Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από την απίστευτη πατέντα Βιετναμέζων στρατιωτών για να αντιμετωπίσουν την κακοσμία στα άρβυλα, αλλά και να τα κάνουν πιο αναπαυτικά.

Στρατιώτες από το Βιετνάμ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εξαιτίας του καινοτόμου και πρακτικού τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούν γυναικεία προϊόντα υγιεινής προκειμένου να κάνουν τα άρβυλα τους πιο άνετα, αλλά συνάμα και για λόγους υγιεινής.

Στις φωτογραφίες, οι στρατιώτες παρουσιάζονται να τοποθετούν διάφορα γυναικεία είδη υγιεινής στις στρατιωτικές μπότες και τα παπούτσια τους, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον μαλακό στρώμα μεταξύ των ποδιών τους και του πάτου του παπουτσιού, καθιστώντας τα πιο άνετα.

Ακόμη όπως αναφέρει ο ιστότοπος Νextshark η «πατέντα» αυτή βοηθά στην ελαχιστοποίηση της κακής οσμής των ποδιών. Οι απορροφητικές ιδιότητες των γυναικέιων ειδών υγιεινής αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Παρόλο που είναι φαινομενικά περίεργο, η πρακτική αυτή είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των ένστολων στις Ένοπλες Δυνάμεις πολλών χωρών της Ασίας.

Σύμφωνα με τον Independent, ένας νέος επιχειρηματίας στην Κίνα έγινε γνωστός πριν από λίγα χρόνια αφού ανασυσκεύασε γυναικεία είδη υγιεινής σε ειδικές συσκευασίες για τους άνδρες, έτσι ώστε να μπορούν να τα αγοράσουν χωρίς να νιώθουν αμηχανία.



Πηγή: Νextshark