Σε επιχείρηση μαζί με καταδρομείς ο Αλκιβιάδης Στεφανής (pics/vid)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις και το αποδεικνύει εμπράκτως, δίνοντας το «παρών» σε ασκήσεις και θαλάσσιες περιπολίες.

Σε επιχειρήσεις του 2ου Ειδικού Τμήματος Εθνοφυλακής της Λέσβου συμμετείχε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, κοινοποιώντας βίντεο από αυτές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επιβιβάστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μαζί με αμφίβιους καταδρομείς του 2ου Ειδικού Τμήματος Εθνοφυλακής, καθώς και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού σε ταχύπλοο τύπου Μagna 9,60 και συμμετείχε σε δύο περιπολίες, εκ των οποίων η μία κατέληξε σε επιχείρηση αποτροπής.

Η δράση όμως του ΥΦΕΘΑ δεν σταμάτησε εκεί, το επόμενο πρωί έδωσε το «παρών» σε άσκηση με βολές στο Φαρμακονήσι.

«Φαρμακονήσι.
Εξαιρετική η συνεργασία Στρατού και Ακτοφυλακής και εδώ.
Πολλές οι προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα, αλλά με αποφασιστικότητα, σθένος, υψηλό ηθικό και αίσθηση του καθήκοντος περιορίζονται καθημερινά.
Βολές, ασκήσεις ετοιμότητας και η απόλυτη θέση μας για την προάσπιση των συνόρων μας είναι όχι μόνο μήνυμα, αλλά και ρεαλιστική απόδειξη της αποφασιστικότητας μας.», ήταν το μήνυμα του.