Στρατιωτικοί με χιούμορ ρωτούν τα κόμματα τι πρόγραμμα έχουν για τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Πάλι εκλογές και ξανά οι στρατιωτικοί θέτουν το ερώτημα προς όλα τα κόμματα. Ποιο είναι το πρόγραμμά τους για την Εθνική Άμυνα. Έχουν επιμονή και σίγουρα έχουν και χιούμορ.

Η απάντηση είναι γνωστή. Λόγω και της σύντομης προεκλογικής περιόδου οι υποσχέσεις θα είναι ίδιες μ΄ αυτές των εκλογών του Ιανουαρίου. Όλοι θα ταχθούν υπέρ της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών, όλοι θα καταδικάσουν τον κομματισμό στις ΕΔ που πρέπει να “είναι ανεξάρτητες από τέτοιες δεσμεύσεις” και άλλα πολλά. Την ίδια ώρα όλοι έχουν πλέον υπογράψει δεσμεύσεις που γνωρίζουν ότι δεν τους επιτρέπουν να δώσουν ούτε ευρώ στους στρατιωτικούς και αναζητούν εναγωνίως απόστρατους για να τους τοποθετήσουν στα ψηφοδέλτιά τους ως “κράχτες” για να μαζέψουν “ψηφαλάκια”.

Το ερώτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για να καταγραφεί:

Ενόψει των επικείμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και προκειμένου οι Έλληνες στρατιωτικοί, έχοντας υπόψη μας τη διαχρονική απαξίωση και εξαθλίωση και τη συρρίκνωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας, που υπέστημεν τα προηγούμενα έτη, σταθμίσουμε και αποφασίσουμε κατά κρίση και κατά συνείδηση, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε το πρόγραμμα του Κόμματός σας για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.