Σβάστικες σε στρατόπεδο της Σαμοθράκης! Ποιος τις «ζωγραφίζει»

Μια και η έρευνα του ΓΕΕΘΑ για την διείσδυση νεοναζιστών στο στράτευμα υποθέτουμε ότι συνεχίζεται, ίσως θα πρέπει να διερευνηθεί η καταγγελία στρατιωτών από τη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σε καταγγελία τους προς το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΕΠΟΠ Λοχίας έχει …το χόμπι να ζωγραφίζει σβάστικες και άλλα ναζιστικά σύμβολα εντός της μονάδας:

“ Ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) μετά από μαρτυρίες πολλών στρατιωτών που τον έχουνε δει με τα μάτια τους να διαβάζει ναζιστικά βιβλία και να ζωγραφίζει σβάστικες και άλλα ναζιστικά σύμβολα όπως SS και άλλα στα μαγειρεία…Έχοντας υπηρετήσει στο 289 ΤΠ 8 μήνες θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους ότι είναι ένα πολύ καλό στρατόπεδο με το διοικητή και τους λοχαγούς να είναι πολύ καλοί με τους στρατιώτες εκτός από πολύ μεμονωμένα περιστατικά όπως ο λοχαγός της ειρωνείας ας πούμε.
Αλλά εκεί μέσα κάποιοι ΕΠ.ΟΠ. έχουν μάθει μπροστά στον Λοχαγό ή στο Διοικητή να είναι σωστοί, αλλά μόλις βρεθούν μόνοι με τους φαντάρους να διατάζουν λες και είναι στρατηγοί. Την έχουν δει πολύ κάπως. Και βέβαια οι περισσότεροι για αυτούς που μιλώ είναι και ντόπιοι αλλά δεν είναι μόνο αυτοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακουμπά το στρατό η Χρυσή Αυγή; Τι διερευνά το ΓΕΕΘΑ

Η ΕΥΠ στις έρευνες για την πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στη Χρυσή Αυγή