Σχολή Ευελπίδων: Τρίτη αναφορά στα χέρια του Μπαλτάκου

Οι αναφορές καθηγητών προς τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, συνεχίζονται. Ο Κωνσταντίνος Ξαπλαντέρης, αναπληρωτής καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων  ,είναι ο τρίτος που στέλνει σχετική αναφορά.

Στην οποία αναφέρει:

“Aξιότιμε Κε Γραμματέα της Κυβέρνησης,

Διδάσκω στη Στρατ. Σχ. Ευελπίδων συναπτά από το 1983, ως ωρομίσθιος και με σύμβαση καθηγητής μέχρι το 2003 και έκτοτε ως μόνιμος (Λέκτορας και Αναπληρωτής Καθηγητής). Παράλληλα, είμαι άμισθος Eπιστημονικός Συνεργάτης του Ερευνητικού Κέντρου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Πληροφορηθείς ότι η Υπηρεσία σας, αλλά και εσείς Προσωπικά, δίνετε λύσεις σε προβλήματα που αλλού χρονίζουν, αν δεν τελματώνουν, σας αποστέλλω επισυναπτόμενη Ένσταση-Προσφυγή μου, όπου καταγγέλλω πράξεις παρά τον νόμο γενόμενες.

Σύντομη περιγραφή:

Κατόπιν πολύχρονης και αδικαιολόγητης καθυστέρησης, προκηρύχθηκαν εκλογές (για την 16-3-2011) για την ανάδειξη του Διευθυντή του Τομέα των Φυσικών Επιστημών & Εφαρμογών της ΣΣΕ. Μοναδικός εν δυνάμει υποψήφιος ήταν ο υπογράφων την παρούσα επιστολή. Με μεθόδευση, η οποία βρίσκεται πέρα από κάθε νομιμότητα ( γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του ΓΕΣ), ακυρώθηκαν οι εκλογές εκείνες για χρονικό διάστημα πέραν του έτους. Όμως, σαν να επιλέγονταν σκοπίμως οι ημερομηνίες, την 15-02-2012 έγινε επανα-προκήρυξη των παρανόμως και καθ’ υπέρβαση εξουσίας ματαιομένων εκλογών της 16-3-2011. Η διαδικασία των εκλογών της 16-3-2011 ήταν ακόμα ανοικτή και ούτε μπορούσε να κριθεί ως άγονη.

Την 13-3-2012 κατέθεσα την επισυναπτόμενη Ένσταση-Προσφυγή κατά της παράνομης επανα-προκήρυξης , αλλά απαντήσεις δεν υπάρχουν μέχρι τώρα.

Η εκλογή διενεργήθηκε σύμφωνα με την καταγγελλόμενη επανα-προκήρυξη της 15-02-2012, και τα αναδειχθέντα όργανα της Σχολής λειτουργούν με τρόπο που μερικώς περιγράφω στη Ένσταση.

Ως επιβεβαίωση του τρόπου λειτουργίας των αναδειχθέντων τοιουτοτρόπως Οργάνων, σας εσωκλείω τελευταία ΑΝΑΦΟΡΑ μου προς τον Στρατηγό-Διοικητή της Σχολής, όπου περιγράφω τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Με την πεποίθηση ότι θα επιληφθείτε των όσων σας περιγράφω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Εισαγγελέα και δεύτερη καταγγελία για Σχολή Ευελπίδων από τον Μπαλτάκο

Στον Εισαγγελέα έστειλε τις καταγγελίες για τη Σχολή Ευελπίδων, ο Μπαλτάκος