79.743 γιατί στο 9,4 της Χρυσής Αυγής ! Όσοι και οι νεκροί στις μάχες με Ιταλούς και ναζί

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν από λίγα χρόνια ότι στην Ελλάδα, την χώρα που μάτωσε όσο λίγες από την βαρβαρότητα του ναζισμού, θα υπήρχε ένα ποσοστό ψηφοφόρων που θα ψήφιζε ένα κομματικό σχήμα όπως αυτό της Χρυσής Αυγής. Της οποίας εκπρόσωποι ακόμη και το βράδυ των εκλογών δεν καταδίκασαν το παρελθόν.

Το γιατί δεν είναι ένα είναι πολλά. 79.743 όσοι ήταν και οι νεκροί αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες που έπεσαν από τα όπλα των Ιταλών φασιστών και των ναζί της Γερμανίας εκεί στα οχυρά Ρούπελ. Ο αριθμός προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΣ κι έχει αποτυπωθεί στον πίνακα που δημοσιεύουμε ο οποίος περιλαμβάνεται στην επίτομη ιστορία του ΓΕΣ.

Θα πουν πολλοί ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν περιορίζεται στην Ελλάδα. Δεν είναι έτσι . Η Ελλάδα πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα στην εισβολή των Γερμανών και στην κατοχή. Καταστράφηκε ολοκληρωτικά, δεν αποζημιώθηκε ποτέ για τίποτα και πήρε ως…αντάλλαγμα μετανάστες στην Γερμανία για να δουλέψουν στο επιχειρούμενο “γερμανικό θαύμα”. Το οποίο έγινε επειδή η Γερμανία δεν πλήρωσε τα χρέη της!

Αυτά για όσους επιμένουν να μιλούν για «παραπλανημένους» ψηφοφόρους και «παραπλανημένους» στρατηγούς.

Διαβάστε ακόμη:

«Δαγκωτό» Χρυσή Αυγή, πολλοί αστυνομικοί – Τι δείχνουν τα στοιχεία


Εκλέγονται Συναδινός – Επιτήδειος με την Χρυσή Αυγή