OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Τα «τραγούδια των εχθρών»! Οι Τούρκοι λένε για «γκιαούρηδες» και οι Σκοπιανοί θέλουν τη Θεσσαλονίκη

27/03/2015 - 22:00
Share on FacebookShare on Twitter
Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. Αλλά συμπέρασμα δεν έχει βγει. Τα συνθήματα με τα οποία εκπαιδεύονται τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων από κάποιους θεωρούνται απαραίτητα για το ηθικό και για κάποιους άλλους “εθνικιστικά” και “μισαλλόδοξα”. Νομίζουμε ότι αυτά τα δύο…στρατόπεδα δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν σημείο επαφής. Ακόμη και ο σημερινός ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας όπως θα διαβάσετε, ενώ ως στρατιωτικός έβαζε τους στρατιώτες του να φωνάζουν τέτοια συνθήματα στον Έβρο, αργότερα ως πολίτης άρχισε να προβληματίζεται.

Η αλήθεια όμως που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι μία. Τέτοιου είδους συνθήματα και “τραγούδια” έχουν όλοι οι στρατοί του κόσμου. Και μ΄αυτά εκπαιδεύουν τις Ειδικές Δυνάμεις τους. Το τι … “τραγουδάνε” για τους Έλληνες οι “γείτονες”; Και δεν εννοούμε μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Σκοπιανούς ,Αλβανούς και Βούλγαρους.

Διαβάστε λοιπόν:

Οι “σύμμαχοι” στο NATO Τούρκοι λοιπόν έχουν “τραγουδάκι” που λέει:

“Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”, ξεκινά το τραγούδι των Τούρκων κομάντος. Τραγούδι που κάθε στίχος του, κάθε λέξη του ξεχειλίζει από μίσος“Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί , μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.

1000 κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος”, λένε με βροντερή φωνή οι Τούρκοι.

Γιατί τόσο μίσος; Η επόμενη στροφή του απάνθρωπου άσματος εξηγεί:
“Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση. Όταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης σε μια μέρα θα σφάξω 1000 γκιαούρηδες. Μα τον Αλλάχ, δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”.

Μέχρι το τέλος του τραγουδιού, τα ελληνικά κεφάλια που πέφτουν , όλο και αυξάνονται και όχι μόνο αυτά. Ότι μπορεί να ξεριζωθεί από ένα Έλληνα, οι Τούρκοι το ξεριζώνουν , τραγουδιστά.

“1000 κεφάλια από γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος. Να έλιωνα με πέτρες τα κεφάλια 30.000 απ΄ αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια 10.000 απ΄ αυτούς. Να πετούσα 100.000 πτώματα απ΄ αυτούς στο ποτάμι”.

Εκτός από τους Τούρκους και οι υπόλοιποι γείτονές μας μας …μνημονεύουν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους εκπαίδευσης. Βούλγαροι και Σκοπιανοί, έχουν σαν βασικό θέμα για τα δικά τους πολεμικά τραγούδια, τη Θεσσαλονίκη, η οποία πιστεύουν ότι δικαιωματικά τους ανήκει. “Ας μας Σολούν μαρς”, τραγουδούν, που σημαίνει “εμπρός για τη Θεσσαλονίκη”. Όσο για τους Αλβανούς; Αυτοί χρησιμοποιούν τα τραγούδια των Τούρκων εκπαιδευτών τους, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει την εκπαίδευση και την οργάνωση του στρατού των Τιράνων.

Αναγκαίο “κακό”, λοιπόν τα “άσματα μίσους”; Ναι λένε όσοι πέρασαν την εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων,που τα θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της .

Ο ΥΦΕΘΑ πια και υποστράτηγος ε.α  Νίκος Τόσκας είχε δηλώσει στην εφημερίδα ΝΕΑ:

«Τα συνθήματα χρησιμοποιούνται τους περισσότερες φορές συνειδητά για την ανύψωση του ηθικού των στρατιωτών και ειδικότερα στους καταδρομείς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας που διαμορφώνεται στο σώμα».  Ο ίδιος παραδέχεται πως όταν ήταν διοικητής στρατιωτικής μονάδας στον Έβρο προέτρεπε τους στρατιώτες του να τραγουδούν παρόμοιους «ύμνους».  Και συνεχίζει «Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ταλαντεύομαι αν έκανα τότε τη σωστή επιλογή»!

Διαβάστε ακόμη:

«Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που την διαφυλάττουν»! Απάντηση στρατιωτικών για τη ΜΥΚ


«Αχ αυτοί οι φασίστες»! Ποιοι παίρνουν «πιστοποιητικό δημοκρατίας» διαλύοντας την ΜΥΚ!

Tags: ΑΛΒΑΝΙΑΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙΜΥΚΠΑΡΕΛΑΣΗΣΚΟΠΙΑΣΥΝΘΗΜΑΤΑΤΟΥΡΚΙΑ

Related Posts

υποβρύχιο
ΓΕΝ

Το υποβρύχιο συνεχίζει στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» λένε πηγές του ΓΕΝ για το περιστατικό με δίχτυα τράτας

14/05/2026 - 12:58
Summer Campus
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Summer Campus Στρατιωτικών Σχολών – Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΣΣΕ και της ΣΜΥ [vid]

13/05/2026 - 21:12
Δένδιας - Ξάνθη
ΥΕΘΑ

Δένδιας από την Ξάνθη: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι αναπόσταστο κομμάτι της ταυτότητας της Ελλάδας» [pics, vid]

13/05/2026 - 17:35

Διαβάστε Επίσης

Απελευθέρωση της Θράκης: Η ενθουσιώδης υποδοχή των ελληνικών στρατευμάτων [pics]

Το υποβρύχιο συνεχίζει στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» λένε πηγές του ΓΕΝ για το περιστατικό με δίχτυα τράτας

Λευκός Οίκος: Τραμπ και Σι συμφώνησαν πως τα στενά του Ορμούζ πρέπει να παραμείνουν ανοικτά

Λετονία: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός μετά το «σκάνδαλο» από τα πλήγματα ουκρανικών drones

Υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού «πιάστηκε» στα δίχτυα τράτας μεταξύ Άνδρου και Τήνου

Πάνω από 10.000 πυραύλους cruise χαμηλού κόστους θα αποκτήσουν οι ΗΠΑ τα επόμενα 3 χρόνια [vids]

Τη σύλληψη του στενού συνεργάτη του Ζελένσκι, Αντρίι Γερμάκ, διέταξε το ουκρανικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς

Τραμπ σε Σι Τζινπίνγκ: «’Εχω τόσο σεβασμό για την Κίνα και την δουλειά που κάνετε, είστε μεγάλος ηγέτης»

Top News

Γκολσφιτέχ Φαραχανί: «Οι Γάλλοι άνδρες είναι κολλημένοι με τη μητέρα τους - Η πρώτη τους γυναίκα είναι η μητέρα που δεν είχαν ποτέ»

Η Κατερίνα Καινούργιου περιγράφει το δράμα των κουρασμένων μαμάδων: «Άρχισαν οι αϋπνίες, την πηγαίνω στον απορροφητήρα»

Survivor: «Δεν σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά, η παραγωγή θα αναλάβει τα έξοδα», λέει ο πατέρας του Σταύρου Φλώρου

Eurovision 2026: Τι δείχνουν τα στοιχήματα πριν τον δεύτερο ημιτελικό, αγωνία για Antigoni και Κύπρο

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert