Θα καταστρέψουν οι «δικαστικές νίκες» των στρατιωτικών την οικονομία; Μόνο αυτό δεν γράφτηκε…

Για απόπειρα “τρομοκράτησης” της κοινής γνώμης και για ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού στην χειρότερή του μορφή μιλούν οι απόστρατοι και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί, μετά από το μπαράζ δημοσιευμάτων στον κυριακάτικο Τύπο. Μέσω των οποίων τόσο η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ,όσο και η αναμενόμενη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου μέσα στην εβδομάδα παρουσιάζονται ως …εθνική οικονομική καταστροφή.

Τα ποσά τα οποία αναφέρονται ως υποχρέωση του κράτους να πληρώσει είναι εκτός πραγματικότητας όπως λένε κύκλοι των ενώσεων εν ενεργεία και απόστρατων στρατιωτικών.

Σύμφωνα με τις διακινούμενες μέσω δημοσιευμάτων πληροφορίες το κρατικό ταμείο θα επιβαρυνθεί ακόμη και …με 1 δις!

Είναι προφανές ότι υπάρχει μια προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος για να μην πούμε εχθρικού κλίματος για τους στρατιωτικούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά και είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι η τελευταία. Το μοναδικό “αντίδοτο” που υπάρχει σ΄ αυτό το “δηλητήριο” είναι η καθημερινή και υπεύθυνη ενημέρωση από τις ενώσεις στρατιωτικών και απόστρατων. Να περιμένει κάποιος ότι θα βγει δημόσια κάποιος Αρχηγός και ειδικά ο Α/ΓΕΕΘΑ να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους είναι πλέον ανέκδοτο. Συνεπώς το βάρος αναγκαστικά θα πέσει σ΄ όσους επέλεξαν να σταματήσουν να είναι σιωπηλοί και να αποδέχονται ότι ήταν …προνομιούχοι πριν από την κρίση και ευνοούμενοι (!!!) μετά απ΄ αυτή.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάχνουν νέο μισθολόγιο στρατιωτικών τέλος οι μισθολογικές προαγωγές

Τι λέει η ΕΑΑΣ για την απόφαση του ΣτΕ