Τι απαντούν πηγές του ΓΕΣ για την δικη με τον πυροτεχνουργό

“Έχει λυθεί το θέμα” απαντούν πηγές του ΓΕΣ για την δίκη που γίνεται σήμερα με αντιδικους έναν πυροτεχνουργό και το ΓΕΣ, όπως έγραψε το Onalert.

Onalert Newsroom
Τι απαντούν πηγές του ΓΕΣ για την δικη με τον πυροτεχνουργό

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Έχει λυθεί το θέμα” απαντούν πηγές του ΓΕΣ για την δίκη που γίνεται σήμερα με αντιδικους έναν πυροτεχνουργό και το ΓΕΣ, όπως έγραψε το Onalert.gr.

Σύμφωνα με  πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, “με νεότερη Πάγια Διαταγή που εκδόθηκε τον Δεκέμβριο 2014, έχουν διευθετηθεί και επιλυθεί το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στην εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών από προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

Για την σύνταξη της συγκεκριμένης Πάγιας Διαταγής ελήφθησαν υπ΄όψιν τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται σε εθνικό επίπεδο και αυτά που τηρούνται διεθνώς στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Επιπλέον, αξιοποιείται το σύνολο του εμπλεκόμενου προσωπικού σύμφωνα με τις δυνατότητες του και κατόπιν στενής συνεργασίας των Διευθύνσεων Μηχανικού και Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, ενώ επιλύονται και τα θέματα αποζημιώσεων σε ισότιμη βάση”. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - ΓΕΕΘΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος αφορά 25 δημοσιογράφους δημόσιων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι θα λάβουν τετραήμερη εκπαίδευση σε εγκαταστάσεις των ΕΔ