Το «μπαλάκι» στις φιλοζωϊκές ενώσεις ρίχνει το ΓΕΣ για τα υποσιτισμένα σκυλιά

Ευθύνες στις φιλοζωϊκές ενώσεις ρίχνουν από το στρατόπεδο της Αυλώνας για τις καθόλου κολακευτικές εικόνες άρρωστων και εξαντλημένων από την πείνα σκυλιών . Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν δεν τιμούν κανένα.

Όπως υποστηρίζουν έχουν ενημερώσει φιλοζωϊκές ενώσεις για να πάρουν τα σκυλιά για κάποια από τα οποία λένε ότι είναι επιθετικά.

Συνήθως οι στρατιωτικοί, οι παλαιοί αξιωματικοί κυρίως ήθελαν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά στα στρατόπεδα που διοικούσαν ,γιατί θεωρούσαν ότι γίνονταν ένα με το σύστημα ασφαλείας της μονάδας και εξελίσσονταν σε καλούς και πιστούς φύλακες. Συνεπώς δεν καταννοούμε γιατί στην Αυλώνα δεν τα θέλουν.
Όσο για την επιθετικότητα; Μήπως ,λέμε μήπως πρέπει να σκεφτούν ότι οφείλεται στην πείνα; Ας αφήσουν λοιπόν όποιον θέλει -και θέλουν πάρα πολλοί από τους νεοσύλλεκτους- να τα ταίζουν . Που ξέρετε μπορεί και να ηρεμήσουν!

ΥΓ . Επειδή είναι σαφές ότι στην Αυλώνα κάποιοι έχουν θέμα με τα σκυλιά ας κινητοποιηθεί κάποια από τις φιλοζοωϊκές ενώσεις να τα σώσει. 

Διαβάστε ακόμη:

«Σκοτώνουν» σκυλιά στην Αυλώνα με εντολή αξιωματικού; – Φωτογραφίες