Το «σκίρτημα» Βερύκιου για τον Πούτιν μέσα από το Κάτω Παρτάλι

Το » Κατω Παρταλι» ανοιξε τις πόρτες του Κρεμλινου στον Βερύκιο.
   
Αυτο που δεν κατάφερε ο Βερυκιος ως Κνιτης , το πετυχε με δυο πλανα  που προβαλε στο τελευταιο επεισόδιο του το δημοφιλές  σίριαλ του ΜEGA. Συγκεκριμένα με αφορμή τα καυστικα σχολια του Δ Βερυκιου για τον Αύγουστο Κορτω που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο καθώς  και τις γνωστές κόντρες του Πούτιν με το παγκόσμιο κίνημα των ομοφυλόφιλων , ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης του » Κατω Παρταλι» είχαν την έμπνευση να κρεμάσουν τα πορτρέτα του Πούτιν και του Βερυκιου σε θεραπευτικό κέντρο που προσφεύγουν ομοφυλόφιλοι για να επανακτήσουν δήθεν τον χαμένο ανδρισμό τους!!!
       
Απο την πρώτη στιγμη προβολής του επίμαχου επεισοδίου ο Βερυκιος το διασκέδαζε με δηλώσεις του ευχαριστώντας το ΜEGA για την διαφήμιση που του έγινε. Μαλιστα σε συνέντευξη του στο περιοδικό «you» δήλωσε οτι : » Ηταν μια αναπάντεχη διαφήμιση . Ως παλιός Κνιτης ένοιωσα ενα σκιρτημα μέσα μου καθώς βρέθηκα δίπλα – δίπλα στον «σύντροφο» Βλαδιμηρο, τον παλιό KGBιτη που τώρα εχει εξελιχθεί στον πρωτο μάγκα του πλανήτη ! Τώρα πια αναμένω πρόσκληση απο το Κρεμλινο».
 Εμεις δεν γνωρίζουμε εάν όντως ήρθε ή ερχεται πρόκληση απο το Κρεμλινο για τον  Βερυκιο , ωστοσο αυτο που ξέρουμε – έχοντας αποδεικτικό στοιχείο- ειναι οτι εμφανίστηκε η κόρη του Βερυκιου σε  εκδηλωση του Πολιτιστικού Κέντρου της Ρώσικης Πρεσβείας για τον εορτασμο της Ημέρας της Οικογένειας !!!  
  
Η 14χρονη Σοφια Βερυκιου με την Ρωσίδα δασκαλα της Natalia Miroshnikova ερμηνεύουν αποσπασματα απο το εργο «Πέερ Γκιντ» του Εντβαρτ Γκριγκ .