Τραγωδία στη Λιβύη: Το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον Αρχιλοχία Βούλγαρη – Παρόντες ο ΥΦΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ [pics,vid]

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Αρχιλοχία Γεώργιο Βούλγαρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που έγινε την περασμένη Κυριακή στη Λιβύη.

Η κηδεία του Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, στον οποίο με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου, στη γενέτειρα του 27χρονου στην Καρδίτσα.

Παρούσα ήταν και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας. Ο ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ήταν παρώντες στην εξόδιο ακολουθία του Αρχιλοχία που «έπεσε» εν ώρα καθήκοντος στη Λιβύη.


Το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο με την γαλανόλευκη σημαία, ενώ το στρατιωτικό άγημα παρουσίασε όπλα αποδίδοντας τιμές στον συνάδελφό τους. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Νίκος Δένδιας έστειλε στεφάνι, αλλά δεν ήταν παρών στην κηδεία.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς και η γυναίκα του, που απαρηγόρητοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους.

Στο τραγικό τροχαίο στη Λιβύη, έχασαν τη ζωή τους συνολικά 5 Έλληνες, ο Αρχιλοχίας Γεώργιος Βούλγαρης, η Αντιπλοίαρχος (ΥΝ) Γλυκερία Μεμεκίδου, η Επισμηναγός (ΥΝ) Ευαγγελία Ανδρεαδάκη και οι δύο διερμηνείς, Άντζελα και Φίλιππος Μανδαλιού.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες Intime News