Χρυσή Αυγή: Μήπως να μιλήσουν με την ΕΠΟ οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων;

Όσοι σπεύσουν να χαρακτηρίσουν την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδες,σκληρή, ας το ξανασκεφτούν. 

Ο κ.Κατίδης αν έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα, το γερμανικό πρωτάθλημα, θα ήταν ήδη φυλακή.

Εδώ στην Ελλάδα που μάτωσε και θρήνησε χιλιάδες αδικοχαμένους πατριώτες από τους ναζί και τους εγχώριους συνεργάτες τους -να μην τους ξεχνάμε αυτούς ποτέ- θεωρούμε περίπου “πλάκα” και “μαγκιά” ο κάθε νεαρός και νεαρά να το “παίζει χιτλερίσκος” . Και ούτε καν να έχει το θάρρος να το παραδεχτεί! Η υποκρισία και η ευθυνοφοβία των “νοσταλγών” του ναζισμού είναι που προκαλεί ακόμη περισσότερο! Έχουν “βαφτίσει” τον ναζιστικό χαιρετισμό ως “αρχαιοελληνικό” και λένε ένα σωρό ανοησίες ποντάροντας βέβαια στην αμάθεια νεαρών παιδιών όπως ο Κατίδης.

Το 7% του εκλογικού σώματος έχει βρεθεί να θέλει να κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 93%. Και το χειρότερο είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις κάνει!

Το επίσημο -και ανύπαρκτο στην περίπτωση των νεοναζί- κράτος πρέπει να καταλάβει ότι είναι απαραίτητο να μπουν όρια στην “ιδεολογία” του μίσους και της απροκάλυπτης βίας. Τώρα όχι αύριο.

Σ΄ ότι αφορά στο “πολιτικό” φαινόμενο της Χρυσής Αυγής που με μανδύα “αντισυστημικού” κόμματος παίζει 100% το παιχνίδι του συστήματος, είναι νομίζουμε καιρός όλοι να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι πρεσβεύει, τι επιδιώκει και ποιες ακριβώς είναι επιτέλους οι θέσεις της εκτός από τη διασπορά ναρκοπεδίων στα σύνορα ,στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους λαθρομετανάστες και απόλυτη απομόνωση της χώρας από τον υπόλοιπο πλανήτη!

Όλα αυτά το επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά και όχι τυχαία, θα έπρεπε ήδη να έχουν απασχολήσει πολύ σοβαρά την στρατιωτική ηγεσία ,που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις οι “Κατίδηδες” πληθαίνουν. Το “δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,είναι κοινωνικό φαινόμενο”, είναι πια δικαιολογία ξεπερασμένη και ανεύθυνη. Ας συζητήσουν σοβαρά επιτέλους οι Αρχηγοί το ζήτημα -ειδικά του Στρατού Ξηράς- και ας βρουν τρόπους αναχαίτισης του “φαινομένου” ,γιατί οι νοσταλγοί των SS δεν μπορεί να έχουν θέση στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατάντια! Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ χαιρετά ναζιστικά!

«Ισόβιος» αποκλεισμός στον Κατίδη! Επιτέλους κάποιος αντιδρά

Ναζιστικός χαιρετισμός. Οι ανοησίες των «νοσταλγών» και η αλήθεια για την προέλευσή του