Το «άνοιγμα» της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις

Η Χρυσή Αυγή έκανε μεγάλο άνοιγμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης -ο Θεός να τη κάνει- για το τρίτο μηνμόνιο στη Βουλή. Ξέρει καλά ότι όπου η απόγνωση κυριαρχεί, υπάρχουν υποψήφιοι “πελάτες” -ψηφοφόροι. Και θα κάνει τα πάντα για να το εκμεταλλευθεί.

Μέχρι χθες η Χρυσή Αυγή το μόνο που έλεγε για τις ΕΔ, ήταν “ούτε μια σφαίρα λιγότερη”. Δεν είχαμε ακούσει λέξη για το προσωπικό και τα στελέχη τους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θυμήθηκε χθες τους μισθούς των στρατιωτικών. Κι αυτό λόγω του αδελφού του ,ανθυπολοχαγού το εκκαθαριστικό του οποίου έφερε στη Βουλή για να το συγκρίνει με τα εκκαθαριστικά -απαράδεκτα υψηλά και προκλητικά πράγματι- των βουλευτών. Για να είμαστε δίκαιοι η «συζήτηση» που έγινε μεταξύ Κασιδιάρη και Άδωνι Γεωργιάδη για το αν παίρνουν οκτώ ,επτά ή έξι χιλιάδες οι βουλευτές εξέθεσε και τους 300.

Έτερος βουλευτής της ΧΑ, ο γνωστός ως Καιάδας θυμήθηκε και τον μισθό του Α/ΓΕΕΘΑ. Ξέχασε βέβαια τις εξευτελιστικές αναφορές του συναδέλφου του Η.Κασιδιάρη πρόσφατα για τον στρατηγό Κωσταράκο, επειδή…χρησιμοποιεί το twitter!

Οι Χρυσαυγίτες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την επιχείρηση διείσδυσης στις ΕΔ. Κι αυτό είδαμε χθες στη Βουλή, παράλληλα με την προσπάθειά τους να εξευτελίσουν τους βουλευτές.

Σε ανύποπτο χρόνο ο επικεφαλής της οργάνωσης ΧΑ, έχει πει ότι “δεν αισθανόμαστε άνετα στη Βουλή”. Και αυτή ήταν ίσως πιο ειλικρινής δήλωση που έχει κάνει. Η είσοδος στη Βουλή, ο κοινοβουλευτισμός και η λειτουργία του ,αποτελούν για την ΧΑ απλά ένα άρμα, ένα μέσο που χρησιμοποιούν για να φθάσουν στο …όνειρό τους , που είναι επί της ουσίας η κατάλυσή του.

Για να επανέλθουμε στην προσπάθεια διείσδυσης της ΧΑ στο στράτευμα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μάλλον έχει υποτιμηθεί από την ηγεσία του. ΄Απαντες στα υψηλάκλιμάκια της ηγεσίας έχουν “κρυφτεί” πίσω από το επιχείρημα που κατά κόρον χρησιμοποιούν και οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες : “ψηφίστηκαν από πολίτες”. Πρόκειται για την απόλυτη κακοποίηση της Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι ψηφίστηκαν από 400 χιλιάδες πολίτες δεν σημαίνει ότι αυτοί θα επιβάλουν και τους όρους λειτουργίας της Δημοκρατίας σ΄ όλους τους υπόλοιπους. Κι αυτό ισχύει και για το χώρο των ΕΔ. Ας το ΄χουν υπόψιν τους στην ηγεσία του στρατεύματος, η οποία δείχνει να αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα το φαινόμενο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ:Η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε τις Ένοπλες Δυνάμεις,λόγω αδελφού Κασιδιάρη


Ο Συντονιστικός Αγώνας Σχολείων εναντίον Χρυσής Αυγής για Σχορτσιανίτη.VIDEO

Από την ΕΣΑ της χούντας στην στρατονομία …του ΔΝΤ και τη Χρυσή Αυγή! Ο Α.Κακαράς γράφει