ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ βρέθηκαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσης Ελευσίνας [pics]

ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ βρέθηκαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, την έδρα των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair (Καναντέρ).

Μέτα το διήμερο των εκτεταμένων πυρκαγιών στην Εύβοια, και αφού πρώτα συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην Τήνο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, και ο  αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνάς, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκαν την βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών Καναντέρ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, μετέβη σήμερα στην 112 Πτέρυγα Μάχης/ Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, έδρα των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair (Καναντέρ) όπου και τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Σαββόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών και συνομίλησε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχείρησαν στις πυρκαγιές στην Εύβοια.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη.